Avui us presento aquesta versió ben senzilla amb una mica de pernil dolç, ou i formatge ratllat.
Si bé se'm va passar una mica de cocció i l'ou va quedar massa quallat, la veritat és que agafant-li en punt, queden boníssimes!
INGREDIENTS:
Patates mitjanes (mitja patata per persona)
pernil dolç (o xoriç, o sobrassada...)
formatge ratllat per gratinar
ous (un per cada meitat)
sal, orenga
SOM-HI:
Bullim les patates però que no es desfacin.
Les tallem per la meitat i les buidem una mica.
salem una mica l'interior i hi posem uns bocins de pernil o del que haguem escollit, deixant espai.
Al damunt hi posem l'ou tal qual mirant que no caigui pels costats.
Salem al damunt, posem una mica de formatge ratllat i orenga.
Enfornm a 180º fins que tot just veiem quallar l'ou una mica ja que la intenció és tallar i que es desfaci.
SALUT!
MOlt originals, m'agrada molt la idea de l'ou, me l'apunto!
ResponEliminaHe farcit tot tipus de verdura. Tot?. No, està vist que no, amb patates no ho havia fet i m'agrada la idea.
ResponEliminaJa en parlarem.
Una abraçada, Mercè.
Mira, una cosa bastant evident però que per mi també és nou: farcir patates amb ou!! M'encanta la idea!! :)
ResponEliminaPetons
Unes patates ben originals Mercè...com tu dius, amb l'ou una mica mes cru...jeje
ResponEliminaPetons
Es que les patates també són d'aquests productes que estan bones amb tot! jo al caliu amb un raig de bon oli, sal i pebre, les trobo delicioses... amb l'ou han de quedar molt bones!! petó
ResponElimina