mousse de coco

mousse de coco

dimecres, 8 de setembre del 2010

PASTÍS MOUSSE DE MADUIXES










A la Bet li va costar una mica més decidir-se, però sabia que no el volia de xocolata forta. Finalment es va decidir per un pastís de gerds o de maduixes,i va insistir que sobretot fos decorat amb gerds o maduixes...Dit i fet, ens vam decidir per aquesta recepta que ja vaig presentar en forma de corona i que ens va agradar molt!. En aquest cas no vaig fer la base de galeta perquè ja en duia la mousse de llimona de l'ona. Suau i fi, va agradar tant com el de llimona!

INGREDIENTS:
400 de nata
4 iogurts
100 gr de sucre
1 sobre de gelatina de maduixa (jo vaig posar de gerd per contrastar)
400 gr de maduixes
el suc d'una llimona
gerds i alguna maduixa per a la decoració
xocolata fondant (molt poca)

SOM-HI:
En un cassó escalfem els iogurts i el sucre. Quan arrenqui el bull treiem del foc i hi afegim la gelatina barrejant poc a poc fins que quedi ben integrada. Deixem refredar una miqueta i hi afegim el puré que haurem fet amb les maduixes i el suc de llimona. (Si cal donem un cop de túrmix).
Muntem la nata i l'afegim a la barreja, poc a poc envolcallant la barreja.
Aboquem al motlle i deixem refredar a la nevera 3h mínim, però d'un dia per l'altre millor!
Decoració: ordres són ordres, gerds i maduixes fent de flor i acabant-la amb xocolata fondant desfeta al microones per a fer la tija.

16 comentaris:

  1. Molt bo i molt bonic!!! ets una pastissera de nivell!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Un altre hermosura de pastís, quin color més preciós, de NENA total!!! Demà l'ensenyo a les meves!

    ResponElimina
  3. Marylou, un comentari que em deixa sense paraules...gracies!

    Angels, si...la Bet, tot i ser un caràcter, és molt "fashion" i com bé dius és un pastís ben de NENA!!!, JA EM DIRÀS QUÈ EN DIUEN LES TEVES...

    ResponElimina
  4. Caram, em trec el barret devant els acabats tan esplèndids. Jo sóc més aviat poca-traça i em costa molt d'aconseguir una presentació tan fina i elegant.

    A part, el sabor i sobretotel compartir-ho amb la canalla que ho fa tot encara més especial :)))

    ResponElimina
  5. Mercè, estàs feta una artista t'ha quedat una decoració espectacular!!Jo ara estic fent un pastís per l'Èlia i m'ha quedat tan malament i no se m'acudeix com decorar-lo, ja veurem si me'n sortiré! Gràcies per avisar-me per les classes de Artero, aquest dia no podré, a veure si el mes vinent ja tothom està situat i tinc més temps.

    ResponElimina
  6. Boníssim, molt bona elecció de la Bet :)
    Jo el faig igual amb moltes fruites i sempre queda deliciós, esponjós i suau, mmm.....
    I t'ha quedat amb una presentació i un color molt bonic!

    ResponElimina
  7. Hola Mercè...
    Cada cop que entro al teu espai em deixes meravellada, i cada dia et superes molt més, l'evolució de las receptes a mida que vas publicant mes coses (soposso que ens passa a tos, anem adquirint i mirant receptes i anem agafant idees i millorant les presentacions)
    M'encanta la teva mousse, i la decoració, jo no seria capaç de ferla tan lliça ni amb el motlle, es una de les coses que encara he de millorar molt.
    Molts petons!!!

    ResponElimina
  8. AAYYYYYY que yo quierooooo que rico Mercé,estas tartas son para pecar sin parar...jjooooo nena,la de fresa me puede ;))y que linda te quedó,preciosa.

    Besos

    ResponElimina
  9. Mercè,
    Malgrat que t'ha quedat maquíssim, prefereixo el tall de llimona, que pel que es veu, també havia de ser molt bó.
    Petonets

    ResponElimina
  10. Una preciositat de pastis i molt bo, la Bat deuria estar molt contenta, doncs tenen la pastisseria a casa. Encara que jo també amb quedaria un tall del de llimona.
    Petons

    ResponElimina
  11. Starbase, un dels meus defectes és que sóc molt perfeccionista... i a vegades m'esmero massa en algunes coses, en el cas dels pastissos però, val la pena!, de tota manera creu-me que n'he fet cada una...caca de vaca...Com dius, compartir-ho i veure la cara dels nens,no té preu!!

    Cristina,home...s'agraeix el comentari!És l'aniversari de l'Èlia?, segur se t'acudeix una solució!.Al final jo tampoc hi podré anar a Artero...A reveure!!

    Gemma, gràcies mestra! fins aviat.

    Petita cuina, m'agrada molt el teu comentari. És cert, he anat aprenent la "lògica" de les mousses i d'altres dolços mirant -la cuina de casa-, -dulces bocados-, -no tot són postres...-,-cuina per llaminers-...i a mida que vas fent li vas agafant pràctica. Per a la superfície llisa, aboco la mousse poc a poc i alliso amb la llengua fent cercles girant el motlle.Petons i gràcies!

    Silvia, moltes gràcies!,la veritat és que va volar!

    Josep, em vaig sorprendre, a mi també m'agrada més el de llimona, però el de maduixes va agradar igual!.Un petonet!

    Sión, jeje, jo també em quedo amb la llimona, però em va sorprendre el de maduixes i va agradar igual.A reveure.

    ResponElimina
  12. Jajajajajaja Aboques la mouse a poc a poc i l'allises amb la llengua? M'agradaria veure-ho això!! Potser fas la vertical mentrestant...
    Jajajajaja (és el primer que se m'ha acudit).
    Aquest pastís de maduixa estava boníssim també, per això molts convidats vam optar per cruspir-nos un maxmix (maduixa i llimona).
    Gràcies pels compliments... a disposar!!
    QUIMA

    ResponElimina
  13. T’ha quedat preciós! I té una bona pinta amb aquests gerds que decoren el pastís per sobre! T’ha quedat molt molt bonic! Moltes felicitats per la recepta!
    Fins aviat!

    ResponElimina
  14. Uep Mercè! Quant de temps!
    Aquest pastisset té una coloreta rosa brutallll!

    Saps que aquest estiu passí per Alcanar (el poble on doní la recepta del Bonpreu) i no sabien res encara del llibre???

    A mi em telefonaren al juliol perquè els diguera una quantitat de tomates de la meua recepta que no tenien clara... Vaja... potser per l'octubre diguen coses, no?

    Una besada!

    ResponElimina
  15. Quima, jjjjjjjaaaaa, he rigut molt amb el teu comentari...realment, llegit textualment, la imatge fa riure!, la llengua crec que ja saps de sobres que és una mena de pala de goma que recull tota la massa d'un bol...Un petonet guapíssima!

    Visc a la cuina, doncs se t'ha girat feina... però aquest pastís rai que es fa en un moment i tú ets molt resolta!!!

    Marta, gràcies guapa!, ens veiem el 22!

    Xavier, gràcies!, tinc novetats sobre el llibre de receptes. Avui he anat a una classe a Bonpreu i tot just avui l'han corregit, estarà per a octubre-novembre! i rebrem una carta per anar a recollir-lo.Un beset!

    ResponElimina