Us diré una cosa... l'Albert, fora de la truita de patates, pa amb tomàquet i alguna amanida...poca cosa més fa a la cuina. Però fa uns dies que el diumenge li ha agafat un "atac de productivitat" i ens fa algún plat. Així que aquest arrosset és cosa seva. Quatre pautes per començar i...VOILÀ!, la veritat és que es va lluïr i em fa molta il.lusió presentar-vos-el.
INGREDIENTS:
un tros de pebrot vermell i verd
1 ceba tendra
tomàquet triturat (4 cullerades + o -)
1 gra d'all
arròs (la quantitat que utilitzeu normalment)
oli,sal,aigua.
camagrocs
SOM-HI:
Fem un sofregidet en una cassola amb un raig d'oli: hi posem els pebrots a bocins petitons, quan estiguin tous afegim la ceba ben tallada i l'all trinxadet. Donem unes voltes i salem.
Afegim el tomàquet i tornem a salar.
Hi repartim l'arròs i li fem donar unes voltes una estoneta.
Anem afegint l'aigua que tindrem ben calenta per no trencar la cocció i deixem que vagi fent una mica.
Abans no s'acabi la cocció de l'arròs afegirem els camagrocs que li donarà a l'arròs una untuositat boníiiiisssima!.
Provarem com està el punt de cocció de l'arròs i el deixem reposar una mica amb el foc apagat abans de servir.
Doncs felicitats pel cuiner ocasional....i el faré, q tinc camagrocs!!
ResponEliminaPetons,
Quina paella!!! i jo amb unes bledes...
ResponEliminaFelicitats a l'Albert per l'arròs tan bo i a tu per l'Albert!
Petonets
Ohhhh... quin arròs!!! té un aspecte deliciós!!
ResponEliminaEl meu compi també li passa. Només fa paelles a l'estiu i canelons per Nadal, però tot boníssim!!Felicita a l'Albert!!
Molts peetons i bon cap de setmana.
Mare meva!! Quina pinta més deliciosa! Amb el que a mi m'agraden els bolets i l'arròs, aquesta combinació és fantàstica!
ResponEliminaPetonets!
Un arrocito de los buenos!!Felicidades al cocinero....esta bien eso de que le cocinen a una de vez en cuando.
ResponEliminaBesets.
quine pinta te aquet arros ya vave que de cuan en cuan se fiquin a le cuine
ResponEliminaCaram, quina sort que et facin un arròs tan bo! Està molt bé que l'Albert comenci a animar-se amb el tema de la cuina, que tampoc és tan complicat, oi? I un bon exemple és aquest arròs, que li ha quedat fantàstic, felicitats!
ResponEliminaMADRE MIA, CON SETAS, ME PIRRAN LAS SETAS. ESTE ARROZ ME LO APUNTO, CONSTE. BESET DE ORQUIDEA59
ResponEliminaOoooleeeeee invitas?QUe ricoooooo como me gusta Mercé!!
ResponEliminaFeliz fin de semana.
Un besote
mercè!!
ResponEliminaquina pinta mès bona.....voldria mengar ara mateix aquest arros....
un petónet
avuit vaig anar al bonpreu a fer un curs de aperitius amb el david lienas. Bonissim!! A ver si ens vem per allá!
Felicitats!!! al cuiner...un arrós de tardor, per llepar-se els dits.
ResponEliminaUn petonet
Comença a fer un lloc a la cuina per l'Albert, que el noi promet... Quin arròs de diumenge, a veure què ens prepara el proper!
ResponEliminaAquesta vegada la felicitació es per l'Albert.
ResponEliminaFins aqui arriba la flaira.
Petonts familia
M'encanta l'arròs. A l'Albert li has encomanat les ganes de cuinar. Us felicito sou la família cuners!! Un petó
ResponEliminaM'encanta la quantitat d'arrós.
ResponEliminaJo et diré la que faig servir normalment i que em funciona molt bé: molta quantitat,que n'hi hagi!! :DD
Felicitats a l'Albert
No el desanimis, i tots surtireu guanyant.
ResponEliminaBé, Albert, bé.
ResponEliminaA veure quin dia tastem un d'aquests arrossets tan suculents que fas en aquests atacs de productivitat dominical.
Una abraçada
Uhmmm que arroz un arroz de otoño con todos los ingredientes, delicioso.
ResponEliminaBesos.
L'Albert li fa "coseta" contestar, però està mirant amb atenció els vostres comentaris i està il.lusionat!. A veure si entre tots aconseguim l'impossible...que es fiqui a la cuina més sovint!.Moltes gràcies a tots!
ResponEliminaAlbert i Mercè, no cal que us digui com m'agrada aquest arròs, oi? Els camagrocs donen un sabor especial als plats i l'arròs no n'és una excepció.
ResponEliminaSalutacions molt afectuoses.
Al final, el bloc servirà per a que tota la família s'arremangui!! ja ho saps, la família que cuina unida mai serà vençuda!!
ResponEliminaBonísim, els camagrocs li donen un gust molt bo! A verue si ara s' anima a fer més plats l' Albert!
ResponEliminaEl arroz tiene una pinta fantástica... que mano para las paellas... ;) Que hambre! Buena semana a todos.
ResponEliminaFelicitats per l'Albert... aquí hi ha bona fusta!!
ResponEliminaAnims!!
Una abraçada
L'hi ensenyaré al Jordi, a veure si es pica! Felicitats a l'Albert, l'arròs té molt bona pinta!!
ResponEliminaAlbert.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies a tots pels comentaris tant positius, la veritat és que no hi penso gaire, a cuinar, pero quan tinc l'idea...apa!