INGREDIENTS:
2 carbassons mitjans
1 ceba tendra
1 granet d'all
1 o 2 ous
farina
sal i oli per fregir
SOM-HI:
Agafem un ratllador de forat groixut i ratllem els carbassons, la ceba tendra i afegim el granet d'all ben petitó. Salem i Barregem.
Batem un ou i l'afegim.
Anem posant farina a cullerades fins que veiem que la massa lliga.
Posem força oli en una paella i esperem que s'escalfi. Anem posant cullerades del farcit aplanades i girem quan veiem que s'ha daurat d'una banda.
Posem sobre paper absorvent i servim calentons!
BON PROFIT!
Què bons aquests bunyolets de carabassó. A Mallorca en deim "raoles".
ResponEliminaJa et puc dir que els tastaré ben i ben aviat. A casa ens ha encantat la teva proposta. es veuen deliciosos...
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar!
Petonets!
Boníssims el bunyols de carbassó.
ResponEliminaEs poden fer tantes receptes amb carbassó....
Petons i bon estiu
Ens agraden molt els bunyols, però de carbassó no els hem provat!!
ResponEliminaa veure si ens animem!!
Ptns!!
Visca tu! Ja pots haver fet "trampa", que així ningú es perd aquest fantàstics carbassons que no trigarem massa a fer! Quina pinta!!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
PD: et podries treure la verificació de paraules? Es fa molt feixuc comentar perquè no s'entén res! jejeje Merci!
Hola mercè!! Un bon aperitiu, sense masses complicacions i amb un gust excel·lent!!
ResponEliminaBones vacances i una abraçada ben forta!
(http://ingredientsiparaules.wordpress.com)
I visca aquests bunyols!!! quina pinta mare meva! veus, una altra manera de fer carbassons!! Mira que en tenim a l'hort... i ja se'ns acabaven les idees! petons guapa!
ResponEliminaQuins bunyolets més deliciosos, a casa ens agradaran segur, visca el carbassó, sí senyora!
ResponElimina