mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 16 de novembre de 2013

PASTÍS SALAT AMB PA RECICLAT

Què fem amb una barra sencera de pa que s'ha assecat?, fàcil: coques de Santa Teresa, (torrijas).
Però... i si vull fer una cosa salada?, fàcil: un pastís salat amb restes de diferents aliments que tenim per la nevera. RECICLATGE DE PA I DE RESTES VARIADES... ...  ...  BONÍSSIM!

El més divertit de tot això és que cadascú hi pot posar el que més li agradi: restes d pernil dolç, un culet de formatge ratllat, un saltejat amb verdures guardades al calaix, tonyina...

INGREDIENTS:
Una barra de quart de pa del dia anterior
llet
3 ous
1/2 brick de nata
1 llauneta de tonyina
4 pebrots del piquillo
un grapat d'olives verdes
un rajolí de tomàquet fregit
formatge ratllat
sal i orenga

SOM-HI:
LLesquem el pa i el posem en una plata amb llet una estona fins que s'ablani.
Quan ja és tou l'escorrem una mica amb les mans i triturem amb  la nata, els ous, la tonyina, el tomàquet i els pebrots.
Afegim les olives tallades a bocins, el formatge ratllat, la sal i l'orenga i barregem.
Aboquem en un motlle tipus cake untat amb una mica de margarina o d'oli i enfornem a 180º uns 35-45 minuts.
Deixem refredar una mica i servim tebi o fred.
Decorem amb ou dur ratllat, enciam, cherrys, maionesa... (la foto està feta abans de decorar-lo...guanya més una mica guarnit eh?...)

BON PROFIT!

 
 




3 comentaris:

  1. Que pastel salado más bueno, una gran idea para poder reciclar el pan y aprovechar todos los restos.
    Besos.

    ResponSuprimeix
  2. Una molt bona recepta per aprofitar aquelles restes de pa que sempre queden. Jo amb les crostes en faig pa torrat per arrebossar i ara m'has donat una idea per fer amb la molla.
    petons

    ResponSuprimeix
  3. Habrá que probarlo!
    Gracias por la recomendación. En estos tiempos de crisis hay que saber administrarse y aprovecharlo todo.

    ResponSuprimeix