mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 21 de juny del 2014

LA COCA DE LLARDONS PER A SANT JOAN!


Aquesta coca és tan senzilla de fer que no us ho creureu. La podreu fer a casa en un pim-pam i a més a més, queda boníssima.
Aquesta és la meva contribució a fer-vos la revetlla una mica més dolça.

                     GAUDIU D'UNA MOLT BONA REVETLLA AMICS!!!




INGREDIENTS:
2 paquets de pasta de full rectangulars (Lidl)
100 gr de llardons (si pot ser: pasta de llardons i sinó la pastem nosaltres treient els bocins més secs)
100 gr de sucre
ametlles llaminades (de fet serien pinyons, però per la meva butxaca son excessivament cars...)
1 ou

SOM-HI:
Obrim un paquet de pasta de full i l'estenem sobre el mateix paper a la safata del forn. La punxem amb una forquilla.
Omplim amb la pasta de llardons extenent-la bé però deixant un dit de marge al voltant.
Empolvorem amb part del sucre per sobre i tapem amb l'altre massa de full.
Segellem amb una forquilla apretant les 2 masses per tota la vora i la punxem.
Pintem amb l'ou batut i hi aboquem les ametlles ben repartides i finalment el sucre reservat.
Enfornem a 180º uns 20 minuts, fins que la veiem ben torradeta.

3 comentaris:

  1. Pasta de fll i llardons .....una combinació excel.lent!! Aquesta coca ha de ser bonissima !!
    Bona revetlla !!
    Petons

    ResponElimina
  2. i sempre té exit !!!
    i feliç post revetlla!!

    ResponElimina
  3. Boníssima i molt fácil!!!
    Petonets

    ResponElimina