mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 8 de novembre del 2015

PASTÍS DE MEL I MATÓ

Aquest pastís de mel i mató el vaig fer per al 27 de setembre. Em va semblar que era escaient fer un postre català...bé...a la catalana!, ja que de fet el postre tradicional és la mel i mató,clar.

De fet, el pastís de formatge que fem a casa, després de probar vàries fòrmules, el fem sempre amb mató. Es com més ens agrada, així que només vam haver d'afegir mel i mató aal damunt per donar-li un aire més tradicional i llestos.

Us asseguro que el gust del mató queda molt i molt bo en aquest pastís tantes vegades fet i amb tantes varietats de formatges. A mi particularment no m'agrada massa la dolçor del famós Philadelphia o dels formatges crema de l'estil.

Amb la mica de mató natural i un bon raig de bona mel.... està deliciós!, espero us agradi!

INGREDIENTS:

3 iogurts
1 mida i mitja (de iogurt) de sucre
2 gots de farina
4 ous
300 ml de nata
350 gr de mató
1 sobre de llevat
--------------------------
mató natural
mel "bona"!


SOM-HI:

Barregem els ous i el sucre fins que faci una crema.
Afegim els iogurts, la nata i el mató fins que s'integrin. Poc a poc.
Tamisem la farina amb el llevat i l'afegim amb cura a la massa.

Enfornem a 180 º uns 45 minuts (cadascú coneix el seu forn...)

Quan s'hagi refredat decorem amb el mató i la mel. LLESTOS!




6 comentaris:

  1. Deu estar molt bo...el toc de xocolata deu amalgamar millor els sabors.

    ResponElimina
  2. m'encanta!! he fet moltes mousses i molts pastissos amb mató, i està molt ben trobat!! que bo! petons

    ResponElimina
  3. Ha de quedar molt bó! El mató dona molt de joc a la cuina i crec que no el cuinem prou!
    Petons i bona setmana
    Palmira

    ResponElimina
  4. Crec que m'agradarà!! m'emporto la recepta!!
    Petonets

    ResponElimina
  5. Quina pinta! Sembla que té una textura fantàstica! A mi també m'encanten, els pastissos de formatge fets amb mató :)
    Marta

    ResponElimina