De fet, el pastís de formatge que fem a casa, després de probar vàries fòrmules, el fem sempre amb mató. Es com més ens agrada, així que només vam haver d'afegir mel i mató aal damunt per donar-li un aire més tradicional i llestos.
Us asseguro que el gust del mató queda molt i molt bo en aquest pastís tantes vegades fet i amb tantes varietats de formatges. A mi particularment no m'agrada massa la dolçor del famós Philadelphia o dels formatges crema de l'estil.
Amb la mica de mató natural i un bon raig de bona mel.... està deliciós!, espero us agradi!
INGREDIENTS:
3 iogurts
1 mida i mitja (de iogurt) de sucre
2 gots de farina
4 ous
300 ml de nata
350 gr de mató
1 sobre de llevat
--------------------------
mató natural
mel "bona"!
SOM-HI:
Barregem els ous i el sucre fins que faci una crema.
Afegim els iogurts, la nata i el mató fins que s'integrin. Poc a poc.
Tamisem la farina amb el llevat i l'afegim amb cura a la massa.
Enfornem a 180 º uns 45 minuts (cadascú coneix el seu forn...)
Quan s'hagi refredat decorem amb el mató i la mel. LLESTOS!
Deu estar molt bo...el toc de xocolata deu amalgamar millor els sabors.
ResponEliminaQuina pinta Mercè!! bonissim
ResponEliminam'encanta!! he fet moltes mousses i molts pastissos amb mató, i està molt ben trobat!! que bo! petons
ResponEliminaHa de quedar molt bó! El mató dona molt de joc a la cuina i crec que no el cuinem prou!
ResponEliminaPetons i bona setmana
Palmira
Crec que m'agradarà!! m'emporto la recepta!!
ResponEliminaPetonets
Quina pinta! Sembla que té una textura fantàstica! A mi també m'encanten, els pastissos de formatge fets amb mató :)
ResponEliminaMarta