mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 21 de febrer del 2016

PASTIS DE CARBASSÓ- DEL BLOG AL PLAT-FEBRER 2016

Primer de tot, disculpeu no haver fet l'entrada quan tocava. Estem a casa plens de virus, tos, febre...ens anem passant el xarop d'un a l'altre i diguem que no estem al 100%... Un hivern sense fred però amb més virus que mai!...

Dit això, i esperant que em pogueu deixar a partir d'ara aqui els enllaços de les vostres receptes us deixo la meva.

La Isabel té moltíssimes receptes, totes bones i sanes. A mi hi ha una verdura que m'agrada especialment i que sabia la Isabel li havia dedicat una colla d'entrades: EL CARBASSÓ!, així que vaig tenir clar que faria la tria en aquest sentit. Em vaig decidir per aquest pastís tan delicat de gust, al que només vaig afegir una mica de salseta romescu per acompanyar. A casa va agradar moltíssim.
Espero el feu i sobretot quehagueu gaudit del blog LA CUINA DE LA ISABEL i n'hagueu extret bones idees, consells i receptes.
Gràcies Isabel per compartir tantes experiències amb tots!


..............................................................................................................................................................





SOM-HI:

3 carbassons
1 grill d'all
3 ous
1/2 got de llet
orenga, sal,
formatge ratllat
..........................
salsa Romesco
..........................

Tallar els carbassons a rodelles i deixar-les amb una mica de sal a l'escorredor.
Posar l'all a la paella i a foc lent fer el carbassó per tal que deixi l'aigua evaporar-se.
Posar el carbasó al motlle (tipus cake).
Barrejar a part la llet, els ous, l'orenga, la sal i part del formatge.
Anem posant amb cura al motlle intentant arribi a tot arreu i cobreixi bé el carbassó.
Enfornem uns 25 minuts a 190º.
Finalment empolvorem amb una mica més de formatge i gratinem.
A l'hora de servir tallem a porcions i jo he afegit una mica de salsa romesco que li va perfecte!
BON PROFIT!

23 comentaris:

  1. Desitjo que uns milloreu ben aviat...tota la colla! Aquí et torno a deixar la meva aportació d'aquest mes; una recepta ben senzilla de fer i molt bona, com totes les de l'Isabel:
    http://www.retallsdecuina.cat/2016/02/empanada-despinacs-amb-melmelada-de.html

    ResponElimina
  2. Mercè, l'acompanyament del pastís amb salsa romesco em sembla tot un encert.
    Poseu-vos bons de seguida!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. CRIJOARMAEL:
    http://crijoarmael.blogspot.com.es/2016/02/pa-de-pages-amb-salsa-pesto-i-mozzarella.html

    ResponElimina
  4. LA COCINA DE LOS INVENTOS
    http://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/2016/02/coca-de-hojaldre-con-cabello-de-angel-y.html

    ResponElimina
  5. PA AMB TOMÀQUET:
    http://paambtomaquet-marylou.blogspot.com.es/2016/02/bombons-de-music-del-blog-al-plat.html

    ResponElimina
  6. NO TOT SON POSTRES.:
    http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2016/02/pastis-de-carabasso.html

    ResponElimina
  7. ARACUINA:
    http://aracuina.blogspot.com.es/2016/02/llom-amb-crema-dametlles.html?showComment=1456071971359#c8925465680482453163

    ResponElimina
  8. LA CUINA DE L'OLGA:
    http://lacuinadelolga.blogspot.com.es/2016/02/mousse-de-pebrot-i-anxoves-delblocalplat.html?showComment=1456072161047#c8047052501587130721

    ResponElimina
  9. HI HA BRUIXES A LA CUINA:
    http://bruixesalacuina.blogspot.com.es/2016/02/mato.html?showComment=1456072510438#c4272885249880967570

    ResponElimina
  10. PA DE NOUS:
    http://www.padenous.blogspot.com.es/2016/02/brandada-de-bacalla.html

    ResponElimina
  11. No coneixia ni el teu blog ni la teva iniciativa, però a partir d'ara, et seguiré i procuraré participar de tan en tan
    Ptns i Salut!!!
    Lourdes

    ResponElimina
  12. No coneixia ni el teu blog ni la teva iniciativa, però a partir d'ara, et seguiré i procuraré participar de tan en tan
    Ptns i Salut!!!
    Lourdes

    ResponElimina
  13. Em sona aquest pastís heheh
    Veritat que és boníssim! Un gran encert triar aquesta recepta de la Isabel
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  14. Mercè, quin pastís de carbassó mes xulo!!!
    Ha quedat torradet i maco.
    Gràcies per la feina que et dona organitzar "Del blog al plat"
    Una forta abraçada
    Et trucaré em falta alguna referencia.

    ResponElimina
  15. Un pastís sensacional i ben versàtil Mercè!! Poseu-vos ben bons aviat!
    Petonets! I gràcies per tota la feina feta!! 😊

    ResponElimina
  16. Hola Mercè. Espero que milloreu ben aviat!
    La meva aportació...http://caprofiti.blogspot.com.es/2016/02/pastis-de-bacalla.html
    Petons

    ResponElimina
  17. Moltissimes gracies a tots!, sou constants, alguns nous!, il. lusionats i amb ganes de fer coses!, aquesta es l essencia dels blogs de cuina!. Moltes gracies a tots!

    ResponElimina
  18. Moltissimes gracies a tots!, sou constants, alguns nous!, il. lusionats i amb ganes de fer coses!, aquesta es l essencia dels blogs de cuina!. Moltes gracies a tots!

    ResponElimina
  19. Aquest mes no ha pogut ser per falta de temps. De fet, vaig fer el trinxat de coliflor, però no vaig tenir temps de fer la foto ni de publicar. Estava molt bo.
    El proper mes procuraré no fallar.
    Gracies Mercé per la iniciativa i per la feina.
    Ah! i que us milloreu del refredat.
    Petons
    Conxita

    ResponElimina
    Respostes
    1. tranquil.la Conxita, ja estaras al cas pel març!. Gràcies!

      Elimina
  20. Ha de ser boníssim amb la pinta que té, i m'ha encantat la idea de la salsa romesco!! A mi mai em sobra..jiji.
    Clara

    ResponElimina
  21. Aquest pastís surt molt bé! Quant en tenim tants en fem! I saludable!!

    ResponElimina