Primer de tot, disculpeu no haver fet l'entrada quan tocava. Estem a casa plens de virus, tos, febre...ens anem passant el xarop d'un a l'altre i diguem que no estem al 100%... Un hivern sense fred però amb més virus que mai!...
Dit això, i esperant que em pogueu deixar a partir d'ara aqui els enllaços de les vostres receptes us deixo la meva.
La Isabel té moltíssimes receptes, totes bones i sanes. A mi hi ha una verdura que m'agrada especialment i que sabia la Isabel li havia dedicat una colla d'entrades: EL CARBASSÓ!, així que vaig tenir clar que faria la tria en aquest sentit. Em vaig decidir per aquest pastís tan delicat de gust, al que només vaig afegir una mica de salseta romescu per acompanyar. A casa va agradar moltíssim.
Espero el feu i sobretot quehagueu gaudit del blog LA CUINA DE LA ISABEL i n'hagueu extret bones idees, consells i receptes.
Gràcies Isabel per compartir tantes experiències amb tots!
..............................................................................................................................................................
SOM-HI:
3 carbassons
1 grill d'all
3 ous
1/2 got de llet
orenga, sal,
formatge ratllat
..........................
salsa Romesco
..........................
Tallar els carbassons a rodelles i deixar-les amb una mica de sal a l'escorredor.
Posar l'all a la paella i a foc lent fer el carbassó per tal que deixi l'aigua evaporar-se.
Posar el carbasó al motlle (tipus cake).
Barrejar a part la llet, els ous, l'orenga, la sal i part del formatge.
Anem posant amb cura al motlle intentant arribi a tot arreu i cobreixi bé el carbassó.
Enfornem uns 25 minuts a 190º.
Finalment empolvorem amb una mica més de formatge i gratinem.
A l'hora de servir tallem a porcions i jo he afegit una mica de salsa romesco que li va perfecte!
BON PROFIT!
Desitjo que uns milloreu ben aviat...tota la colla! Aquí et torno a deixar la meva aportació d'aquest mes; una recepta ben senzilla de fer i molt bona, com totes les de l'Isabel:
ResponEliminahttp://www.retallsdecuina.cat/2016/02/empanada-despinacs-amb-melmelada-de.html
Mercè, l'acompanyament del pastís amb salsa romesco em sembla tot un encert.
ResponEliminaPoseu-vos bons de seguida!
Una abraçada.
CRIJOARMAEL:
ResponEliminahttp://crijoarmael.blogspot.com.es/2016/02/pa-de-pages-amb-salsa-pesto-i-mozzarella.html
LA COCINA DE LOS INVENTOS
ResponEliminahttp://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/2016/02/coca-de-hojaldre-con-cabello-de-angel-y.html
PA AMB TOMÀQUET:
ResponEliminahttp://paambtomaquet-marylou.blogspot.com.es/2016/02/bombons-de-music-del-blog-al-plat.html
NO TOT SON POSTRES.:
ResponEliminahttp://nototsonpostres.blogspot.com.es/2016/02/pastis-de-carabasso.html
ARACUINA:
ResponEliminahttp://aracuina.blogspot.com.es/2016/02/llom-amb-crema-dametlles.html?showComment=1456071971359#c8925465680482453163
LA CUINA DE L'OLGA:
ResponEliminahttp://lacuinadelolga.blogspot.com.es/2016/02/mousse-de-pebrot-i-anxoves-delblocalplat.html?showComment=1456072161047#c8047052501587130721
HI HA BRUIXES A LA CUINA:
ResponEliminahttp://bruixesalacuina.blogspot.com.es/2016/02/mato.html?showComment=1456072510438#c4272885249880967570
PA DE NOUS:
ResponEliminahttp://www.padenous.blogspot.com.es/2016/02/brandada-de-bacalla.html
No coneixia ni el teu blog ni la teva iniciativa, però a partir d'ara, et seguiré i procuraré participar de tan en tan
ResponEliminaPtns i Salut!!!
Lourdes
Fantastic Lourdes! Aixi ho espero!
EliminaNo coneixia ni el teu blog ni la teva iniciativa, però a partir d'ara, et seguiré i procuraré participar de tan en tan
ResponEliminaPtns i Salut!!!
Lourdes
Em sona aquest pastís heheh
ResponEliminaVeritat que és boníssim! Un gran encert triar aquesta recepta de la Isabel
Ptnts
Glòria
Mercè, quin pastís de carbassó mes xulo!!!
ResponEliminaHa quedat torradet i maco.
Gràcies per la feina que et dona organitzar "Del blog al plat"
Una forta abraçada
Et trucaré em falta alguna referencia.
Un pastís sensacional i ben versàtil Mercè!! Poseu-vos ben bons aviat!
ResponEliminaPetonets! I gràcies per tota la feina feta!! 😊
Hola Mercè. Espero que milloreu ben aviat!
ResponEliminaLa meva aportació...http://caprofiti.blogspot.com.es/2016/02/pastis-de-bacalla.html
Petons
Moltissimes gracies a tots!, sou constants, alguns nous!, il. lusionats i amb ganes de fer coses!, aquesta es l essencia dels blogs de cuina!. Moltes gracies a tots!
ResponEliminaMoltissimes gracies a tots!, sou constants, alguns nous!, il. lusionats i amb ganes de fer coses!, aquesta es l essencia dels blogs de cuina!. Moltes gracies a tots!
ResponEliminaAquest mes no ha pogut ser per falta de temps. De fet, vaig fer el trinxat de coliflor, però no vaig tenir temps de fer la foto ni de publicar. Estava molt bo.
ResponEliminaEl proper mes procuraré no fallar.
Gracies Mercé per la iniciativa i per la feina.
Ah! i que us milloreu del refredat.
Petons
Conxita
tranquil.la Conxita, ja estaras al cas pel març!. Gràcies!
EliminaHa de ser boníssim amb la pinta que té, i m'ha encantat la idea de la salsa romesco!! A mi mai em sobra..jiji.
ResponEliminaClara
Aquest pastís surt molt bé! Quant en tenim tants en fem! I saludable!!
ResponElimina