mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 19 d’abril del 2016

CAKE DE TONYINA, PEBROT I ANXOVES

Faig avui l'entrada de DEL BLOG AL PLAT per tal que demà ben abiat ja pogueu penjar aquí les vostres receptes.

M'ha agradat molt remenar entre lesreceptes de la Gemma. En vaig mirar moltíssimes però quan em vaig topar amb aquest cake ho vaig tenir clarissim. Em venía molt de gust fer-lo.

Només vaig afegir una mica d'orenga a la barreja. BONÍSSIM!, per menjar sol, amb una mica d'oli i sal, amb alguna cosa lleigera com un pernil dolç...És realment molt esponjós, no queda sec!

Espero hagueu gaudit com jo fent el "xafarder" a CAPROFITI!, deixeu el vostre enllaç a quí sota, als comentaris, ok?, tan abiat com pugui ho miraré!

INGREDIENTS:

1 Pebrot escalivat
150 gr de tonyina llauna
1 pot d'anxoves
2 cullerades de tàperes
200 gr de farina
1 sobre de gasificant (jo llevat)
4 ous
200 ml de llet
sal, pebre i mantega pel motlle.

SOM-HI:

Poseu les anxoves amb la meitat de la llet
Tallem el pebrot a daus
Batem els ous i hi afegim la tonyina, les tàperes, el pebrot i les anxoves amb la llet.
Afegim finalment la farina i el gasificant barrejats i tamisats.
Al final posem la sal, pebre i la resta de la llet.
Untem el motlle d ecake amb mantega i hi posem la barreja-.
Enfornem a 180º uns 35 minuts.
Deixem refredar i sevim tallat.






16 comentaris:

  1. Hola mercè! Aquí et deixo la meva: http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2016/04/20/magdalenes-mini/

    ResponElimina
  2. Bon dia Mercè, la meva proposta son unes Magdalenes de Blat de moro. Et deixo l´enllaç: http://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/2016/04/magdalenas-de-harina-de-maiz-sin-gluten.html

    ResponElimina
  3. Bon dia, Mercè! Jo m'he decidit per un clàssic, canelons d'espinacs! Aquí tens l'enllaç: http://www.retallsdecuina.cat/2016/04/canelons-despinacs-i-mato-amb-panses-i.html
    Molt bona elecció aquest cake. Jo també li vaig posar l'ull a sobre i ja m'he guardat la recepta per fer-la més endavant. Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Bon dia!!!
    Aquí tens la meva proposta, espero us agradi a tots!
    http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2016/04/coc-de-clares-o-coc-dangel-91.html
    PTNTS
    Glòria

    ResponElimina
  5. Bon dia! aquí la meva aportació! http://comacasa-res.blogspot.com.es/2016/04/gaspatxo-de-poma.html
    petons

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Aquest cake salat queda apuntat!! petó

    ResponElimina
  9. Molt bo aquest cake, jo acabo de publicar la meva recepta.
    http://lacuinadelaisabel.blogspot.com.es/2016/04/sepia-amb-mandonguilles-2.html

    ResponElimina
  10. Aquest mes ho he aconseguit i tinc la recepta a punt: Calamarsets amb favetes i cloïsses pero que jo he transformat en Faves amb sèpia i escopines. Una recepta boníssima. A veure si us agrada.
    http://alpotpetitcuina.blogspot.com.es/2016/04/faves-amb-sepia-i-escopinyes.html

    ResponElimina
  11. http://bufetdepostres.blogspot.com.es/2016/04/truita-de-xocolata-i-platan.html.Aquí la meva aportació.

    El teu cake em fa venir salivera!

    ResponElimina
  12. Una mica a darrera hora però he aconseguit publicar la recepta!! :) I veig que he co!incidit amb la Joaquina!! Et deixo la meva aportació: http://bruixesalacuina.blogspot.ch/2016/04/magdalenes-de-blat-de-moro.html
    Bon vespre!
    Petons Mercè! Demà amb un cap més clar em miro les receptes de les companyes i la teca guapa.

    ResponElimina
  13. Bona aquesta !!!
    Aquí ens la meva: http://www.padenous.com/2016/04/caldereta-de-llagostins-del-bloc-al-plat.html
    ptnts

    ResponElimina
  14. Bona nit Mercè. Estic molt contenta amb la resposta de la teva convocatòria!! Dema em miro totes les receptes publicades! Gràcies a tots els blogs que hi heu participat!
    Petons

    ResponElimina
  15. Una bona tria! Un cake salat! Jo m'he decantat per unes truites amb espinacs!
    http://lacuinadelolga.blogspot.com.es/2016/04/truites-despinacs-amb-beixamel-laroma.html
    Petons i...fins el mes vinent!
    Olga

    ResponElimina
  16. Un pastís salat ben bo Mercè!!! I fantàstic per compartir 😀
    Bon dijous reina! I una vegada més: gràcies per tota l'organirzació.

    ResponElimina