Faig avui l'entrada de DEL BLOG AL PLAT per tal que demà ben abiat ja pogueu penjar aquí les vostres receptes.
M'ha agradat molt remenar entre lesreceptes de la Gemma. En vaig mirar moltíssimes però quan em vaig topar amb aquest cake ho vaig tenir clarissim. Em venía molt de gust fer-lo.
Només vaig afegir una mica d'orenga a la barreja. BONÍSSIM!, per menjar sol, amb una mica d'oli i sal, amb alguna cosa lleigera com un pernil dolç...És realment molt esponjós, no queda sec!
Espero hagueu gaudit com jo fent el "xafarder" a CAPROFITI!, deixeu el vostre enllaç a quí sota, als comentaris, ok?, tan abiat com pugui ho miraré!
INGREDIENTS:
1 Pebrot escalivat
150 gr de tonyina llauna
1 pot d'anxoves
2 cullerades de tàperes
200 gr de farina
1 sobre de gasificant (jo llevat)
4 ous
200 ml de llet
sal, pebre i mantega pel motlle.
SOM-HI:
Poseu les anxoves amb la meitat de la llet
Tallem el pebrot a daus
Batem els ous i hi afegim la tonyina, les tàperes, el pebrot i les anxoves amb la llet.
Afegim finalment la farina i el gasificant barrejats i tamisats.
Al final posem la sal, pebre i la resta de la llet.
Untem el motlle d ecake amb mantega i hi posem la barreja-.
Enfornem a 180º uns 35 minuts.
Deixem refredar i sevim tallat.
Hola mercè! Aquí et deixo la meva: http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2016/04/20/magdalenes-mini/
ResponEliminaBon dia Mercè, la meva proposta son unes Magdalenes de Blat de moro. Et deixo l´enllaç: http://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/2016/04/magdalenas-de-harina-de-maiz-sin-gluten.html
ResponEliminaBon dia, Mercè! Jo m'he decidit per un clàssic, canelons d'espinacs! Aquí tens l'enllaç: http://www.retallsdecuina.cat/2016/04/canelons-despinacs-i-mato-amb-panses-i.html
ResponEliminaMolt bona elecció aquest cake. Jo també li vaig posar l'ull a sobre i ja m'he guardat la recepta per fer-la més endavant. Una abraçada!
Bon dia!!!
ResponEliminaAquí tens la meva proposta, espero us agradi a tots!
http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2016/04/coc-de-clares-o-coc-dangel-91.html
PTNTS
Glòria
Bon dia! aquí la meva aportació! http://comacasa-res.blogspot.com.es/2016/04/gaspatxo-de-poma.html
ResponEliminapetons
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaAquest cake salat queda apuntat!! petó
ResponEliminaMolt bo aquest cake, jo acabo de publicar la meva recepta.
ResponEliminahttp://lacuinadelaisabel.blogspot.com.es/2016/04/sepia-amb-mandonguilles-2.html
Aquest mes ho he aconseguit i tinc la recepta a punt: Calamarsets amb favetes i cloïsses pero que jo he transformat en Faves amb sèpia i escopines. Una recepta boníssima. A veure si us agrada.
ResponEliminahttp://alpotpetitcuina.blogspot.com.es/2016/04/faves-amb-sepia-i-escopinyes.html
http://bufetdepostres.blogspot.com.es/2016/04/truita-de-xocolata-i-platan.html.Aquí la meva aportació.
ResponEliminaEl teu cake em fa venir salivera!
Una mica a darrera hora però he aconseguit publicar la recepta!! :) I veig que he co!incidit amb la Joaquina!! Et deixo la meva aportació: http://bruixesalacuina.blogspot.ch/2016/04/magdalenes-de-blat-de-moro.html
ResponEliminaBon vespre!
Petons Mercè! Demà amb un cap més clar em miro les receptes de les companyes i la teca guapa.
Bona aquesta !!!
ResponEliminaAquí ens la meva: http://www.padenous.com/2016/04/caldereta-de-llagostins-del-bloc-al-plat.html
ptnts
Bona nit Mercè. Estic molt contenta amb la resposta de la teva convocatòria!! Dema em miro totes les receptes publicades! Gràcies a tots els blogs que hi heu participat!
ResponEliminaPetons
Una bona tria! Un cake salat! Jo m'he decantat per unes truites amb espinacs!
ResponEliminahttp://lacuinadelolga.blogspot.com.es/2016/04/truites-despinacs-amb-beixamel-laroma.html
Petons i...fins el mes vinent!
Olga
Un pastís salat ben bo Mercè!!! I fantàstic per compartir 😀
ResponEliminaBon dijous reina! I una vegada més: gràcies per tota l'organirzació.