mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 30 d’abril del 2016

DEL BLOG AL PLAT - MAIG 2016

Demà és dia 1 i tocarà anunciar-vos la proposta d'aquest mes de maig de DEL BLOG AL PLAT, però ho faré avui que disposo d'una mica més de temps.


Aquest mes, em permetreu una variació important. No us proposaré un blog, us proposaré una cuinera. Una persona que la gran majoria dels que estem per aquí coneixem perfectament. Una cuinera excel.lent amb la que molts hem compartit tallers, demostracions, classes, receptes i sobretot bon rotllo, una relació propera i una manera de fer tan familiar que fa que ni les receptes ni ella passin desapercebudes.
Us estic parlant de MIREIA CARBÓ. 

La Mireia té moltíssimes receptes publicades dels seus llibres LA CUINA QUE NO AMOÏNA, LA CUINA SALVAVIDES i d'altres. 
Tenim receptaris de les moltes classes que va fer amb Caprabo, la vam poder veure a la televisió fa un munt d'anys en un espai de cuina. Ha fet moltes col.laboracions a la radio: Racc 1, Com ràdio, Onda Cero...I ara té la seva pròpia escola de cuina al cor de Gràcia: ESCOLA DE CUINA MIREIA CARBÓ


Us deixo uns enllaços per a les persones que volgueu remenar una mica més:



Trobarem primers, segons, postres, aperitius, galetes, peix, carn, tradició, innovació... Serà difícil trobar una sola recepta per a participar a DEL BLOG AL PLAT però ben segur passarem una molt bona estona remenant, triant i fent.

Com sempre us demano que publiqueu la vostra recepta el dia 20 i que deixeu l'enllaç a la meva entrada que intentaré deixar penjada el dia 19.

GAUDIU I PARTICIPEU D'UN ESPECIAL DEL BLOG AL PLAT!
GRÀCIES A TOTS!








9 comentaris:

  1. Segur que tots tenim alguna recepta o llibre de la Mireia Carbó a casa; i ens que ens va fer arribar el missatge de que era fàcil cuinar a casa. El que serà difícil serà, com tu dius, elegir només una. Una gran repte el que ens proposes aquest mes. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Per mi el repte és interessantíssim ja que jo... no tinc la sort de conèixer a la Mireia però n'he sentit a parlar MOLT!! Tots en dieu només coses bones així que ja tinc ganes de començar!!! 😀
    Merci Mercè!

    ResponElimina
  3. Hola! Aquesta serà la primera vegada que m'uneixi al "Del bloc al plat"...no sé si ho he entès bé...demà poso l'enllaç en aquesta entrada, com a comentari, i programo la recepta perquè es publiqui el dia 20? Merci!!! Marta

    ResponElimina
  4. No he pogut fer res, he estat de viatge però al blog hi ha moltes receptes de classes amb la Mireia, així que remenant una mica deixo l'enllaç aquesta mousse, molt bona! http://comacasa-res.blogspot.com.es/search/label/Tallers?updated-max=2013-02-06T15:35:00%2B01:00&max-results=20&start=11&by-date=false

    ResponElimina
  5. Fiuuuuu!! He arribat! Et deixo l'enllaç guapa! Un petonàs molt gran. http://abellbulto.blogspot.com/2016/05/blog-al-plat-mireia-carbo.html

    ResponElimina
  6. Jo és la primera vegada que participo! Aquesta nit, quan arribi a casa, poso l'enllaç!! :)

    ResponElimina
  7. Hola Merce, te dejo mi enlace.

    http://lesreceptesdelmiquel.blogspot.com/2016/05/mousse-de-avellanas-y-dulce-de-lechedel.html
    peto

    ResponElimina
  8. Bona nit!

    Deixo el meu enllaç:

    http://insta-cook.blogspot.com/2016/05/vichyssoise-de-poma-i-mestreno-al-del.html

    Fins demà!!

    Marta

    ResponElimina