mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 23 de febrer de 2010

LLENGUADO AL CAVA


Per Nadal vaig poder fer una classe pràctica al local de Gallina Blanca al C.Roger de LLúria 120. Ens van ensenyar a fer una colla de receptes pensades per a les festes molt encertades i a mi em va agradar especialment la del TRENAT DE PEIX AL CAVA on realment es feien trenes de llenguado i salmó molt vistoses.Tenia tantes ganes de fer la recepta pel blog que a falta de salmó vaig fer-la només amb llenguado,però queda pendent la recepta "trenada".

INGREDIENTS:
*UNS 800 gr de filet de llenguado
*2 cebes
*2 granets d'all
*1 botellí de cava
*150 de nata líquida
*1-2 pastilles Avecrem Caldo Peix (o el condiment que trieu pel peix)
*oli d'oliva
*julivert picat
*llagostins per a guarniment o gambes.

SOM-HI:
Salpebrar i condimentar el peix al gust i reservar. Passem per una paella la ceba i els alls i ho posem al fons d'una safata per al forn, a sobre posem el peix i ho reguem amb el cava. Coem al forn a 200º uns 10-12 minuts. Un cop cuit el peix el reservem i posem la ceba,alls i el cava en un cassó al foc, afegim la nata i esperem que espesseixi una mica. Passem els llagostins per la paella amb una mica d'oli. Ja podem muntar el plat amb el peix, la salsa per sobre,els llagostins i el julivert picadet. UN SABOR "DIFERENT"

Cap comentari:

Publica un comentari