Per Nadal vaig poder fer una classe pràctica al local de Gallina Blanca al C.Roger de LLúria 120. Ens van ensenyar a fer una colla de receptes pensades per a les festes molt encertades i a mi em va agradar especialment la del TRENAT DE PEIX AL CAVA on realment es feien trenes de llenguado i salmó molt vistoses.Tenia tantes ganes de fer la recepta pel blog que a falta de salmó vaig fer-la només amb llenguado,però queda pendent la recepta "trenada".
INGREDIENTS:
*UNS 800 gr de filet de llenguado
*2 cebes
*2 granets d'all
*1 botellí de cava
*150 de nata líquida
*1-2 pastilles Avecrem Caldo Peix (o el condiment que trieu pel peix)
*oli d'oliva
*julivert picat
*llagostins per a guarniment o gambes.
SOM-HI:
Salpebrar i condimentar el peix al gust i reservar. Passem per una paella la ceba i els alls i ho posem al fons d'una safata per al forn, a sobre posem el peix i ho reguem amb el cava. Coem al forn a 200º uns 10-12 minuts. Un cop cuit el peix el reservem i posem la ceba,alls i el cava en un cassó al foc, afegim la nata i esperem que espesseixi una mica. Passem els llagostins per la paella amb una mica d'oli. Ja podem muntar el plat amb el peix, la salsa per sobre,els llagostins i el julivert picadet. UN SABOR "DIFERENT"
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada