Un plat que sempre m'agrada molt són les coses farcides: ous, alvocats, tomàquets, carbassons...
Aquest cop m'he decidit per l'esbergínia, però en comptes de només amb carn, les he omplert també amb arròs . A veure què us en sembla!
INGREDIENTS
Esbergínies (comptant mitja per persona)
Arròs
tomàquet que fregirem o ja fregit
Carn picada
ceba tendra
un polsim de curry (si us agrada)
formatge ratllat
sal,all picat i oli,
SOM-HI:
Primer tallem les esbergínies tallant-les per la meitat i marcant uns talls a la polpa.
Les posem al microones fins que les veiem toves.
Les buidem una mica i reservem.
Bullim l'arròs i l'escorrem de seguida.
En una paella saltegem l'all, la ceba i la carn picada. Salem i si volem hi afegim un polsim de curry.
Finalment hi aboquem unes cullerades de tomàquet i l'arròs fins que quedi ben barrejat.
Omplim les meitats d'albergínia i al damunt hi posem el formatge ratllat.
Enfornem a 180 º una estona fins que es gratini el formatge.
LLestos!
Un farcit ben original!
ResponEliminaAquest farçit el tinc a pendents, vaja molt semblant, així doncs clar que m'agrada, jejjej
ResponEliminaMuas
Bones!
ResponEliminabon farcit!! no sempre han de ser de carn! petons
ResponEliminaQue bones! Les albergínies m'agraden de totes les maneres i farcides d'arròs no les he fet mai, apuntat!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden