mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 26 d’octubre del 2014

ESBERGÍNIES FARCIDES D'ARRÒS

Un plat que sempre m'agrada molt són les coses farcides: ous, alvocats, tomàquets, carbassons...
Aquest cop m'he decidit per l'esbergínia, però en comptes de només amb carn, les he omplert també amb arròs . A veure què us en sembla!

INGREDIENTS
Esbergínies (comptant mitja per persona)
Arròs
tomàquet que fregirem o ja fregit
Carn picada
ceba tendra
un polsim de curry (si us agrada)
formatge ratllat
sal,all picat i oli,


SOM-HI:
Primer tallem  les esbergínies tallant-les per la meitat i marcant uns talls a la polpa.
Les posem al microones fins que les veiem toves.
Les buidem una mica i reservem.
Bullim l'arròs i l'escorrem de seguida.
En una paella saltegem l'all, la ceba i la carn picada. Salem i si volem hi afegim un polsim de curry.
Finalment hi aboquem unes cullerades de tomàquet i l'arròs fins que quedi ben barrejat.
Omplim les meitats d'albergínia i al damunt hi posem el formatge ratllat.
Enfornem a 180 º una estona fins que es gratini el formatge.
LLestos!


5 comentaris:

  1. Aquest farçit el tinc a pendents, vaja molt semblant, així doncs clar que m'agrada, jejjej
    Muas

    ResponElimina
  2. bon farcit!! no sempre han de ser de carn! petons

    ResponElimina
  3. Que bones! Les albergínies m'agraden de totes les maneres i farcides d'arròs no les he fet mai, apuntat!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina