Com no...un pastís mousse... ja sabeu que son els meus preferits!
Aquesta recepta la tenia mal apuntada en un paper i no estic segura d'on va sortir...tot serà que també sigui de la Gemma Clofent.....jajaja, però que consti que aquesta no és l'entrada de "Del blog al plat" eh?... (de fet, després de molt i molt i molt remenar i dubtar, crec que ja la tinc decidida...però això serà pel dia 20...)
SUPER RÀPID-SUPER FÀCIL-SUPER BO!!!
INGREDIENTS:
4 Natilles de Xocolata
200 gr de nata
3 fulls de gelatina (jo 4 del Mercadona que son més petites)
50 ml de llet
25 gr de sucre
*cobertura: una mica de xocolata per fondre, un rajolí de nata
SOM-HI:
Posem els fulls d egelatina a hidratar amb aigua freda en un bol.
Barregem les natilles amb el sucre i la llet i ho posem en un cassó al foc.
Remenem tota l'estona vigilant molt no s'enganxi. Just quan arrenca el bull apartem del foc i hi posem els fulls de gelatina escorreguts perquè es fonguin.
Muntem la nata i l'afegim amb cura a les natilles que haurem deixat refredar una mica.
Aboquem al motlle i ho deixem quallar a la nevera unes 4 hores.
Si volem fer una mica de cobertura escalfem la nata i hi dissolem la xocolata. Deixem atemperar i amb molta cura la posem sobre la mousse quallada. Deixem una estoneta a la nevera.
Decorem a gust i llestos!
M'agraden aquests pastissos ràpids i segur que boníssims. Aquest mes tinc moltes celebracions i em sembla una bona opció.
ResponEliminaJo també tinc decidit el pastís del dia 20, ja en tinc ganes de veure les diferents propostes, haurem coincidit? Jeje
Doncs fes-lo!, es super ràpid!, però empra un motlle estret, sinó surt molt baix!, o fes el doble de quantitats!
EliminaSegur que coincideixen moltes receptes de la Gemma... jo he estat a punt de fer un pastis, però al final...m'he decidit per un altre tipus de postre...a veure si em surt be!, sinó, canviarem!
Sí que sembla ràpida de fer, sí!! Caram, caram, quin pastisset més tempador!! Petons
ResponEliminarapidissima i bonissima!, sobretot si hi ha canalla aprop!
Eliminaem sembla que sí que pot ser meva, je je je... jo faig una mousse molt semblant. Però mai l'he posat en format pastís, crec. O potser sí en pastís individual... però sense base.
ResponEliminaM'apunto la idea de fer-lo en format gran, que és una recepta de les que m'agraden a mi: fàcil i amb un gran resultat! :)
Tampoc li he posat base. La tinc apuntada com a postre de cullera i pastis... però no la veig al teu index tot i que em sembla que si es teva...Sigui com sigui és una opció bonissima i ràspida
EliminaUn altre pastís de mousse! Boníssim, tot el que porti xocolata m'ha guanyat! Una abraçada
ResponEliminaLes receptes que m'agraden