Aquesta recepta que avui us presento és del blog - FAM DE CUINA- que va ser el blog de la segona edició de Del Blog al Plat. Té una colla de plats de cuina internacional, i a mi, em va cridar l'atenció especialment aquestes croquetes japoneses. Van quedar molt esponjoses.
Haig de dir que les repetiré amb els ingredients exactes que ells proposen. Jo vaig canviar (seguint les seves indicacions) el Panko per farina de galeta, i en comptes de la salsa Tonkatsu o Worcester, vaig fer una emulsió de crema de vinagre i salsa de soja.
INGREDIENTS:
500 gr de carbassa pelada
1/2 ceba
1 cullerada de mantega
Panko o pa ratllat
farina, ou i oli (per arrebossar)
1/2 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de nou moscada
Salsa Tonkatsu o Worcester (jo emulsió de crema de vinagre i salsa de soja)
SOM-HI:
Posem la carbassa a daus en un recipient tapat al microones uns 10 minuts.
Un cop freda triturem amb una forquilla.
Trocegem la ceba i la saltegem fins que quedi melosa. Afegim la carbassa i la mantega.
Afegim la nou moscada i deixem refredar a la nevera.
Donem forma ovalada a la massa, enfarinem, passem per ou i finalment per la farina de galeta.
Fregim les croquetes en una paella amb força oli.
Deixem refredar sobre papaer absorvent i servim amb un bol al costat amb la salsa.
Si faig això la meva neboda flipa!!! Una presentació molt japonesa!!
ResponEliminaCom m'agraden, apuntada
ResponEliminaBon cap de setmanaç
Muas
És que la carbassa dóna per fer de tot! Delicioses!! Per si de cas no has provat el panko, te'l recomano perquè queda molt cruixent i absorbeix menys oli. Una abraçada!
ResponEliminaAquestes les tins que provar. Segur que ens agraden molt.
ResponEliminaUna abraçada
Júlia
Gràcies a totes!, Anna en prenc nota!, merci!
ResponElimina