Aquest pastís el tenía pendent de fer des de fa molt de temps, de fet, des que vaig descobrir ja fa anys, el blog de la Gemma -LA CUINA DE CASA-. Així que ja tocava...Vaig canviar algunes quantitats i alguns dels fruits secs segons el meu gust i el que tenia per casa.Animeu-vos a fer-lo!, senzill i bo!!
INGREDIENTS:
1 llàmina de pasta de full
100 gr d'orellanes d'albercoc
125 gr de figues seques
75 gr d'ametlla torrada
75 gr de prunes
1 rajolí de vi ranci
3 ous
150 ml de crema de llet
50 gr de sucre
SOM-HI:
Remullem les orellanes i les figues amb un rajolí de vi ranci i un xic d'aigua tèbia.
Cobrim un motlle amb la pasta de full de manera que sobresurti una mica les vores.
Batem la crema de llet amb els ous i el sucre.
Posem la fruita seca al motlle i hi aboquem la crema.
Coem a 170º uns 30-35 minuts.
Ja recordo aquest pastís, el vaig portar a l'institut i va agradar molt. Com bé dius, és calòric però ben sa! :)
ResponEliminaLa foto del tall diu mossega mossega
ResponEliminaMuas
Com tu dius, tot i ser calòric els fruits secs són sanisssims!
ResponEliminaQuina bona pinta té!
Petons
Ostres, jo també el preparava tot sovint fa uns anys, me n'has fet enrecordar! El faré aviat, és boníssim!
ResponEliminaTé una pinta deliciosa! I amb el fred que ve pel cap de setmana ja ens vindrà bé un bon tall! Una abraçada!
ResponEliminaMercé; He publicat una recepta del blog de l, Alfons -Les receptes de Sant Hilari-. Aquí et deixo l'enllaç.
http://menjadebacalla.blogspot.com/2015/01/brandada-de-bacalla-amb-xips-de-iuca.html