Es tracta de la coca de xocolata que fem normalment a casa, però avui en un format diferent i molt bonic, ja que amb una mica de sucre glaç pel damunt queda molt bonic.
INGREDIENTS: (mida: 1 got gros d'aigua)
1 got i mig de sucre
1 got i mig d'oli de girasol
1 got i mig llet
1 got i mig de xocolata en pols (per a fer xocolata desfeta)
2 gots i mig de farina
5 ous
1 sobre de llevat
SOM-HI:
Barregem primer, la llet, l'oli, i el sucre fins que estigui tot ben integrat.
Hi posem els ous mentre anem batent.
Afegim la xocolata.
Finalment aboquem poc a poc la farina amb el llevat tamisats.
Untem el motlle amb mantega (jo en aquest cas, vaig posar spray de mantega) i aboquem la massa.
Enfornem a 180º uns 60 minuts (dependrà del vostre forn)
Deixem que es refredi i desmotllem amb cura.
Posem sucre glaç per sobre i tachaaaaaaaaaaaaan!
Jo m'havia espantat al veure el bescuit tan impressionant! He pensat "ja veuràs com serà complicat", però a sobre d'espectacular és molt senzill de fer! Aquesta me l'apunto per fer-la un dia d'aquest! Quins berenar que m'esperen!! Una abraçada!
ResponEliminaMareeeee!!! Quina pinta!!! És un espectacle veure aquesta alçada!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Què bo es per a un esmorzar o berenar... amb un cafetó...!
ResponEliminaEspectacular!!! I el sucre glaç m'encanta sobre les coques, jo normalment en poso el doble ;)! Me la guardo!!
ResponEliminasuper bonica diria jo!!... vaja que no m'importaria gens tenir-ne un bon bocí ara mateix ... amb el cafetó de mitja tarda!!
ResponEliminaMare meva quina alçada!! Fa vertigen i tot! Preciós Mercè! Petonets
ResponEliminaComencem a trobar receptes pel blog al plat de juny!!! Aquesta pot ser-ne una... Segueixo remenant ;-)
ResponEliminaPtnts
Dolça
Comencem a trobar receptes pel blog al plat de juny!!! Aquesta pot ser-ne una... Segueixo remenant ;-)
ResponEliminaPtnts
Dolça
Comencem a trobar receptes pel blog al plat de juny!!! Aquesta pot ser-ne una... Segueixo remenant ;-)
ResponEliminaPtnts
Dolça