mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 2 d’agost del 2015

FLORS DE PASTA DE FULL AMB CREMA DE XOCOLATA

Avui us presento un berenar ràpid i ideal per a fer amb nanos!
Ara que vé de gust fer cosetes amb els nens a la cuina, us recomano aquestes floretes tan divertides.

INGREDIENTS:
2 masses de full (RECTANGULAR)
crema de xocolata
1 ou
sucre i canyella



SOM-HI:

Estenem una massa de full sobre el propi envoltori. Cobrim amb una capa fina de crema de xocolata (Nutella, Nocilla...)deixant una mica de marge al voltant.

Cobrim amb l'altra massa de full.

Anem fent tires llargues amb un ganivet (jo vaig agafar una mena de tallapizza ondulat d'un joc de pastelina)

Les cargolem sobre sí mateixes com veieu a la foto fent com una espiral i després voltejant-la sobre sí mateixa.

Pintem amb l'ou batut i empolvorem amb sucre i canyella que haurem barrejat en un bol.

Efornem  180º fins que veiem que estan ben dauradetes.


LLESTOS!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




5 comentaris:

  1. MMmmmmm....molt bons!!! Jo també els preparo i...triomfen!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. jaja, boníssim i molt agraït tot el que es pot fer amb la pasta de full!

      Elimina
  2. Fàcil i super resultón, a mes boníssim.
    Guardam un per berenar, si es que encara et queda algun.
    Petons i bon estiu.

    ResponElimina
  3. Que bo i sembla super facil .
    Me ha encantado tu bloc te espero esta semana con un post que va de fibras naturales para decorar, en elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina
  4. Un esmorzar berenar, facilet i que fa molta patxoca
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina