Ja hi som!, DEL BLOG AL PLAT ja és aquí, puntual, en el meu cas unes hores abans per tal que demà ja hi pogueu penjar l'enllaç de les vostres receptes.
M'ho he passat molt be´remenant entre les receptes de PEBRE I XOCOLATA. Em vaig centrar en les receptes dolces, ja que en té moltes i molt ben il.lustrades. Entre elles, vaig veure un dolç que tenia pendent de fer: FINANCIERS DE XOCOLATA!, quina pinta més bonica!. Dit i fet, els he fet fil per randa tal i com ens explica. Només he reduït les quantitats a la meitat i per primer cop he utilitzat les clares d'ou pasteuritzades de Roig, que ja venen en ampolletes.
Finalment m'he imaginat un acabat amb fils de xocolata i uns festucs a granets.
Haig de dir que l'intens sabor a xocolata és només per a autèntics addictes!!!
INGREDIENTS: (Per a uns 12 financiers)
110 gr de xocolata per fondre, negre
137 gr de nata líquida
59 gr de sucre glaç
37 gr de farina normal
35 gr de farina d'ametlla
4 gr de llevat
100 gr de clara d'ou (3/4 ous)
55 gr de mantega
SOM-HI:
Escalfem la nata i la xocolata trocejada amb cura no es cremi fins obtenir una crema.
Batem les clares, el sucre, les farines i el llevat.
Afegim la crema de xocolata i la mantega pomada.
Deixem refredar una estona a la nevera (30 min)
Posem en els motlles i enfornem a 220º entre 8 i 10 minuts.
*fonem una mica de xocolata i en fem uns fils. Hi podem afegir festucs, granet d'ametlla,fruits vermells...
ISABEL: LA CUINA DE CASA: pastis de llimona-
ResponEliminahttp://lacuinadelaisabel.blogspot.com.es/2015/10/tiramisu.html
Mercè! Jo també m'he decidit per una recepta dolça! He fet una versió ebrenca del bundt cake de iogurt i Baileys; jo, amb lo nostre licor d'arròs! A veure què us sembla.....
ResponEliminaUna abraçada,
Olga
http://lacuinadelolga.blogspot.com.es/2015/10/bundt-cake-de-licor-darros-x2.html
Mare meva, quina pinta aquests financiers! Realment les receptes dolces són irresistibles, però m'he decidit per una salada:
ResponEliminahttp://www.retallsdecuina.cat/2015/10/pastis-de-carxofa.html
Una abraçada!
Bon dia Mercè, us deixo la meva aportació per aquest mes. He fet unes Natilles de xocolata, ben fàcils,ràpides i ben bones. A la tarda faré una passejada per la resta de blocs. Una abraçada i bon dia.!!!!
ResponEliminahttp://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/2015/10/natillas-de-chocolate.html#comment-form
EliminaGracies Mercè!!! M´he deixat de ficar l´enllaç. Molt amable!!!
EliminaAquí la meva!
ResponEliminahttp://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2015/10/20/pastissets-en-popsicle/
Bon dia! la meva també dolça, ens ha encantat:
ResponEliminahttp://paambtomaquet-marylou.blogspot.com.es/2015/10/coca-de-forner-del-blog-al-plat.html
Petonets
Isabel, Olga, Anna, Joaquima, Gemma, Marilou, ara mateix vaig a passejar pels vostres blocs. Moltes gràcies per participar un cop més!!!
ResponEliminaQuines receptes!, chapêau!
ResponEliminaEn vull més!, ;)
Què bons!!! et deixo la meva aportació! bona setmana! http://comacasa-res.blogspot.com.es/2015/10/crema-de-carbasso.html
ResponEliminaQuins financiers més espectaculars!! És xocolata pura!! ;)
ResponEliminaAquí et deixo la meva aportació: http://xicuina.blogspot.com.es/2015/10/quiche-despinacs.html
Fins a la propera!! ;)
Teresa i anna, moltes gràcies per les vostres receptes!
ResponEliminaOstres Mercè, això ho hauré de provar, t'han quedat espectaculars.
ResponEliminaEt deixo el meu pastís de formatge i llimona http://crijoarmael.blogspot.com.es/2015/10/pastis-de-formatge-i-llimona.html
http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2015/10/unes-postres-rapides-millor-dit-super.html
ResponEliminaUnes postres d'emergència... ben bones!!!
PTNTS
Dolça
Hello!!! demano moratòria fins finde, puc? Vaig petada...
ResponEliminajajajaja i tant!, només faltaria Cristina!
EliminaEls financiers mouen diners, però aquest mouen el sucs gàstrics.
ResponEliminaBoníssims.
Petons
Isabel, aquesta és bona!, jajaja.
ResponEliminaGràcies Cris, i Gloria.
La meva recepta...
ResponEliminahttp://caprofiti.blogspot.com.es/2015/10/pastissets-de-platan-i-xocolata.html
Petons
A l'últim moment us faig arribar la meva senzilla aportació. Una coca de pa. Senzilla però molt bona.
ResponEliminaSalutacions
Conxita
Havia oblidat afegir l'enllaç
ResponEliminaCoca de pa
http://alpotpetitcuina.blogspot.com.es/2015/10/coca-de-pa-de-forner-o-de-sucre-els.html
Jo també, quina errada, vaig publicar la recepta i em vaig deixar d'enllaçar-la aquí!!
ResponEliminahttp://aracuina.blogspot.com.es/2015/10/magdalenes-de-gerds.html
Quina meravella, quantes receptes!! Us han quedat súper bé, moltes gràcies per participar, i en especial, gràcies a la Mercè per pensar en el meu blog :) M'ha fet molta il·lusió!!
ResponEliminaMarta
Gracies a tu per deixar-nos entrar al teu blog!
EliminaGEMMA, CONXITA I sUSSI!, moltes gràcies també a vosaltres!
ResponElimina