mousse de coco

mousse de coco

divendres, 18 de desembre del 2015

ENTRANTS "MINIMALISTES" PER A FESTES

L'altre dia teniem ganes de fer entrants minúsculs i divertits amb les nenes i ens vam empescar aquests.

*Fem servir com a base:
cherrys
gerds
raïm
ous de guatlla (no en vam trobar però els afegim a l'explicació)

*Farcits:
crema de formatge
crema de formatge fines herbes
crema de formatge de salmó
mousse de formatge Nous (Mercadona, boníssim!, 0'95 e)
pasta de tonyina amb maionesa

*acabats:
caviar
ous de salmó
sesam
llavors de gallaret (amapola)
orenga
ametlla granet
cibulet...

Nosaltres vam fer les següents combinacions, però la gràcia és que cadascú trobi la seva!

-Pel RAÏM com que és molt fi, el vam pelar,treure pinyols i farcir amb formatge fines herbes.
-Pel CHERRY vam obrir, treure una mica les llavors i omplim amb formatge nous o salmó.
-pel GERD suggerim omplir amb formarte crema sense gustos ja que el gerd és potent i àcid.
-Per L'OU DE GUATLLA el farciriem amb una pasteta feta amb tonyina, maionesa i el rovell.

Entrants de mossegada divertits!






1 comentari:

  1. Nena...quina coses mes xules!!! Molt bones idees!
    Petons i Bones Festes!!

    ResponElimina