mousse de coco
dimecres, 30 de desembre del 2015
PASTIS FRED AMB SALMÓ
Aquest Sant Esteve, com cada any, vaig tenir la familia a dinar.
Aquest any però he comptat amb l'ajut de les meves filles i vam preparar uns petits entrants:
-piruletes de 4 formatges , cherrys farcits de formatge crema, i uns gotets d'amanida amb fruits secs i salsa rosa.
De primer plat vam fer aquest pastís fred amb salmó que els agrada molt a tots i que té la particularitat que hi pots posar els ingredients que més t'agradin.
De segon plat vam fer canelons de peix i gambes.
Estels de Nadal de xocolata de postres i finalment torrons, neules,polvorons...
Avui us presento aquest pastís fred que podeu fer perfectament per a Cap d'any, Reis, Any nou...Fàcil, gustós i que podeu preparar tota la farsa el dia abans i després només serà un moment de muntar-ho.
INGREDIENTS:
Pa sense crosta
olives farcides
surimi
enciam petitó (iceberg, brots,canonge...)
tonyina
ou dur
maionesa
salmó
*ous de guatlla i caviar per decorar.
SOM-HI:
Preparem les dues farses:
En un tuper posem la tonyina i les olives ben menudes . Reservem.
En un altre bol posem l'enciam i el surimi ben petitons amb maionesa.
Agafem el pa i al damunt hi posem el farcit de surimi i enciam.
Tapem amb mes pa i després al damunt hi posem el farcit de tonyina i olives. Ratllem l'ou dur a sobre o bé el reservem per posar-lo damunt la darrera capa de pa.
Tapem amb l'altre llesca i l' untem amb maionesa. Posem el salmó ben estiradet i si volem ho decorem amb un ou de guatlla cuit i una culleradeta de caviar.
LLESTOS!
....................................................................................................................................................
SANT ESTEVE:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Fàcil de preparar i d'un bon efecte.
ResponEliminaLa taula fa molt de goig, Mercè.
FELIÇ 2016!!
Moltes gracies!, feliç 2016!
EliminaUna taula ben plena de coses bones Mercè! :)
ResponEliminaQue tinguis un fantàstic fi d'any i un 2016 brillant!
Una abraçada
Gracies Dolors, Fantastic 2016 per a tu!
EliminaUna taula ben plena de coses bones Mercè! :)
ResponEliminaQue tinguis un fantàstic fi d'any i un 2016 brillant!
Una abraçada
Bon any i bona recepta.
ResponEliminaPertons
Un taula ben bonica i amb molt bon menjar! Us desitjo un Bon Any!
ResponEliminaPetons,
Olga