mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 15 de desembre del 2015

NADAL: MOUSSE DE CIGALÓ- versió cullera i versió pastis (Mireia Carbó)

Aquesta mousse em va agradar moltíssim!, amb un gustet de cafè i bayleis molt fi.
De fet, em va agradar tant que l'altre dia en vaig fer la versió pastís per a celebrar els 80 anys del meu pare.

Aquí teniu la rcepta, que és fàcil, ràpida i es deixa preparada.

INGREDIENTS: (per a gotets)
500 ml de nata
150 gr de sucre
3 cafès curts
un rajolí de crema de whisky (es pot demanar una copeta al bar, i no cal comprar una ampolla)
3 fulls de gelatina neutre (per al pastís 6 fulls. La resta d'ingredients igual que per al gotet)

SOM-HI:
Remulleu les fulles de gelatina en aigua freda fins que s'estovin. Escòrrer i desfer en un bol amb  els cafès calentons junt amb el sucre i la crema de whisky.

Semimuntem la nata que afegirem quan la barreja anterior s'hagi refredat una mica. Ho farem amb compte.

Posem la mousse en gotets i deixem refredar a la nevera com a mínim una hora.

En el cas del pastís fer-ho tot igual d'un dia per l'altre. 
El vaig decorar amb una mica de cacau en pols i avellanes banyades de xocolata.

Animeu-vos aprobar-la!, val MOLT la pena!




2 comentaris:

  1. Les dues versions m'agraden molt Mercè! Els gotets són ideals per servir individuals mentre que el pastís és perfecte per celebracions i ocasions especials :)
    M'ha fet riure això de demanar una copeta de crema de Whisky al bar!! És una actitud molt "de poble". Al meu (Sant Gregori) cosetes semblants encara es fan però a aquí a Suïssa... no vull ni imaginar-me la cara del del bar! ;)
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajaja, jo vaig anar a un de tota confiança i li vaig dir tal qual, que era per un pastís. Me'l va posar en un gotet de plàstic i llestos!jaajaja, a veure si t'animes a fer-ho!

      Elimina