mousse de coco

mousse de coco

dimecres, 1 de juny del 2016

DEL BLOG AL PLAT- THE END

Hola amics!
L'entrada d'avui té un gust una mica agredolç.
La meva intenció era proposar dos blogs mes, juny i juliol, i acomiadar DEL BLOG AL PLAT amb 20 blogs participants. Darrerament m'ha costat força que em contestessin els blogs amb qui m'he posat en contacte. De fet, alguns no m'han contestat, i algun altre, per circumstàncies, han declinat la proposta. Així que no vull forçar les coses i he decidit que fins aquí ha arribat la proposta.

Han estat gairebé 2 anys i finalment 18 blogs (be, 17 blogs i una cuinera) jugant, entrant, salivant, reinterpretant, decidint i valorant la feina feta dels blogs proposats i dels blogs participants.

Mil gràcies als blogs que cada mes heu participat incondicionalment!
Mil gràcies per les vostres paraules d'ànim, per passar-ho bé, les valoracions, la feina i la il.lusió que hi heu posat tots.

Mil gràcies als que heu participat de tant en tant, o un sol cop. Em dóno per molt satisfeta per la qualitat dels qui heu estat aquí.

LLastimosament, el món dels blogs està quedant una mica en segon terme. Crec que el Facebook, l'instagram, el whatsap...està fent molta de la feina que es feia des dels blogs: consultes, fotos, rapidesa en compartir una recepta... Ja no hi ha tants comentaris, tantes entrades...diria que el BOOM dels blogs de cuina ja fa temps ha passat. No obstant animo a seguir publicant, a fer bona feina i a compartir, perquè el blog és una finestreta oberta on sempre s'hi pot apropar algú, i això val la pena.

Finalment donar les gràcies a tots els blogs que heu format part d'aquest divertiment:

LA CUINA DE CASA
FAM DE CUINA
CRIJOARMAEL
LES RECEPTES DE SANT HILARI
PA AMB TOMÀQUET
ELS FOGONS DEL PARE
VISC A LA CUINA
CUINANT A CANET
DESTAPANT CASSOLES
DE CUINA
FEM UN MOS
PEBRE I XOCOLATA
DOLCÍSSIMS
DULCES BOCADOS
LA CUINA DE LA ISABEL
COM A CASA, RES
CAPROFITI
-MIREIA CARBÓ-

Em consta que heu gaudit de les receptes que els companys hem penjat inspirades en el vostre blog.

A veure si algú fa una nova proposta de joc culinari!

GRÀCIES ALTRE COP I ENS VEIEM DESTAPANT I REMENANT CASSOLES!


36 comentaris:

  1. Quin greu Mercè! Enyoraré el començar el mes descobrint o redescobrint un blog de cuina i remenant entre les seves receptes! Ha estat fantàstic i espero que ens anem retrobant per aquest món virtual! Una abraçada ben forta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Anna. Has estat molt fidel i entusiasta. Ets d'aquelles persones que cal tenir en compte. Una abraçada!

      Elimina
  2. Em sap greu que prenguis aquest determini. Estic segura que hi ha molts blogs que haguéssin estat encantats de ser els escollits...però tens raó, si costa tant i l'il.lusió minva potser ara és el.moment de deixar-ho i que algú altre agafi el relleu.
    Ens seguirem veient per les xarxes
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. Hola Glòria. Segur hi ha altres blogs...n'hi ha moltíssims i de molt bons, però esculls els que esculls i haig de dir que normalment no he tingut problemes però darrerament ha estat més difícil. Per altra banda no veig la "trempera" necessària per part del món blocaire... Ens seguirem veient per aquí Glòria!, Gràcies per ser-ne part!

      Elimina
  4. Gràcies Mercè.
    Imagino que no ha estat una decisió fàcil però si meditada. Ara és el moment d'agrair la teva iniciativa, dedicació i empenta.
    No sóc, ni de bon tros, qui més i millor t'ha seguit, ja et vaig comentar en el seu dia que no sóc de jocs ni de concursos, tanmateix em vaig sentir afalagat de que triessis el meu bloc i durant un mes fos el protagonista de la teva iniciativa.
    Des de l'amistat i el reconeixement, un petó.
    Manel.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Manel. Per a mi va ser molt important acceptessin. El teu blog és impressionant. M'agrada moltíssim. Gràcies per les teves paraules!

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  5. Ostres Mercè quina noticia! I jo que acabo de començar i m'encantava participar! Però tens raó, les coses s'han de fer amb ganes i per diversió, quan tot plegat es fa feixuc... és una senyal!! Sigui com sigui, GRÀCIES! Gràcies per haver-me donat la possibilitat de descobrir blocs que potser, per falta de temps que no d'interés, no hauria descobert!! :) Una abraçada i segur que ens anem trobant: no podem deixar que la "blocesfera" decaigui!!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja, moltíssimes gràcies pel teu comentari! A mi em feia gràcia la proposta, però les participacions són poquetes. Això sí: de molta qualitat!. Gràcies guapa!

      Elimina
  6. Mercè, encara que vaig participar en poques ocasions, sí que visitava els blocs proposats.
    Jo mateixa tinc el bloc força aturat, de vegades les circumstàncies de la vida ens fan escollir altres activitats com a prioritats.
    Ha estat molt interessant i divertit descobrir o redescobrir unes cuines fantàstiques.
    Ànim i gràcies per la iniciativa!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    4. Gràcies a tu guapa!, Aquí seguim amb els nostres blogs, compartint bona cuina!, Una abraçada!

      Elimina
  7. Mercè, sento no haver pogut participar més... problemes familiars em ténen segrestada... des del gener vaig fatal... m'agradava molt la teva proposta. Quan pugui reemprendré la marxa... Molts petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pero si has participat molt!, No és tracta de quantes vegades dona, és tracta que s'hi participi!. Un petonarro guapa!

      Elimina
  8. Mercè, llàstima, ara que tenía feina pel día 20 al blog!!! I que s'havia de tenir algún requisit per ser l'amfitrió? Era divertit passejar per altres blogs! De fet la feina era teva fent el recull... Ho trobaré a faltar!!! Ptnts bonica

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa, cap requisit. La majoria han estat blogs q han estat un referent per mi o que m'han cridat l'atenció. Segur algú farà alguna proposta...pel 20 o pel 30!, Jajaja...o no...
      Una abraçada Marta!

      Elimina
  9. Ostres Mercè, què faré el dia 20? Em sap molt greu, era una iniciativa molt xula i que esperava amb il·lusió.
    Tens raó quan diu que no és com abans, jo mateixa només entro quan busco alguna recepta, però mica en mica anem omplint la xarxa de receptes que algun dia algú utilitzarà.
    Una forta abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Guapissima!. Res tu. Serà qüestió que algú amb bones idees, ganes i originalitat faci una nova proposta!(a mi se m'acut algú q compleix perfectament tot això....a tu no?) Un petonarro.

      Elimina
  10. Ostres Mercè, què faré el dia 20? Em sap molt greu, era una iniciativa molt xula i que esperava amb il·lusió.
    Tens raó quan diu que no és com abans, jo mateixa només entro quan busco alguna recepta, però mica en mica anem omplint la xarxa de receptes que algun dia algú utilitzarà.
    Una forta abraçada

    ResponElimina
  11. Vaja....quin greu sap! Era una bona proposta dinamitzadora dels blocs!
    Encantada d'haver-hi pogut participar!
    Una abraçada,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies per les teves paraules Olga!, i gràcies per haver participat!

      Elimina
  12. Mercè lamento molt aquesta decisió e igualment et felicito per la iniciativa d´haver engegat aquest meravellós repte.. Fins sempre!! una abraçada!! Joaquina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes graciers Joaquina, i merci per estar per aquí fidelment!

      Elimina
  13. OOOOOhhh! jolines...m´he quedat sense ser "prota" del 20...El repte m´obligava a publicar cada mes. Ho trobaré a faltar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohhhhhhhhhhhhhhh!!!, jajaja que guapa, gràcies per ser-ne part Cristina!

      Elimina
  14. Mercè me identifico en lo que has dicho de los blogs a día de hoy , las tecnologías avanzan muy rápido y no hay nada que dure mucho tiempo.todo cambia muy rápido.Gracias por esta idea del blog al plat y siento ser uno de los que no he estado a la altura, pero todos priorizamos las cosas a nuestras posibilidades o ganas.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs clar que si home, cadascú se sap les seves coses. Sempre he comprès les vegades que algú m'ha dit que li feia cosa que proposés el seu blog per timidesa, per no poder dedicar-hi el temps que li caldria, per no tenir temps...NOMÉS FALTARIA!!!. Una forta abraçada Miquel, tú sempre has estat on t'he cridat!

      Elimina
  15. Ostres Mercè¡¡¡¡¡¡¡¡¡ acabo de connectar amb il·lusió a "DEL BLOG AL PLAT", per veure per quin blog, em tenia que passejar aquest mes. Hi ho!!!!!!!!!!!!
    Bé però, pensa que ha estat fantàstica la teva iniciativa, a més el que importa, es què ens hem conegut una pila de blogs i amb ells al seus autors, gràcies a aquesta bona pensada, que fa quasi dos anys, tu vares tindre.
    Gràcies altre vegada per la teva dedicació i aquesta maca labor.
    Un petó fort per a tu i els teus.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Isabel. Gràcies a tú, a vosaltres, a la teva fidelitat constant, per proposar el meu blog amb el Josep i donar-me una satisfacció brutal un dels mesos!. Ens seguim veient per a quí...i pel barri!, un petó guapa.

      Elimina
  16. Hola Merce, em sap greu que s.acabi...era una manera d.oblugar.te en el bon sentit, a remenar d.altres blogs i com no aprendre de tots. Si que es veritat que el bum ha passat, però a mi ebcara m'omple... ho faig ben bé perque m.agrada!!!be, gràcies per la feinada que has fet!! I no elés pas un afeu pet sempre...ens anem seguint!!petons

    ResponElimina
  17. Ostras Mercè!!! Acabo de veire la noticia. Jo no he estat de les mes participatives però m'ha agradat fer-ho. I encantada d'haver estat una de les protagonistes.
    Es veritat que els blogs estan una mica "demode", però com parlavem l'altre dia ( que per cert, no em vas comentar res d'això...) pero com dic sempre, mentre algú et digui que ha fet una recepta del teu blog, a publicar sempre que puguem!!!
    Gràcies per tot el teu temps guapa.
    Petons

    ResponElimina
  18. Fins avui no he pogut llegir l'entrada mentre buscava una recepta al teu bloc. Tens raó amb el tema de les xarxes socials, prenen molt temps I es curios perque el temps que hi perdem es contradiu amb el fet que les volem per guayar temps. A mi sempre m'ha agradat el teu to optimista, energetic que anima a qualsevol. No deixis de fer receptes I compartir-les perque no són nomes les teves receptes sinó tambe el que ens comuniquen: el teu estil de vida, de familia, de dona I mare que ets... I transmeten l'espurna que, tot I coneixe'ns poc, em vas saber encomanar I encomanes cada cop que et veig. Endavant Mercè

    ResponElimina