mousse de coco

mousse de coco

dimarts, 23 de febrer del 2010

PASTÍS DE PEIX I VERDURES


Aquesta recepta és d'alguna revista que en el seu moment vaig retallar i desar a la meva groixuda carpeta. A mi m'agraden molt els "pastissos","flams"...salats tipus cake de peix,bolets,verdures... perquè són suaus al paladar i a més queden molt bé de presentar quan tens convidats.Aquí teniu un de moooolt suau.Feu la VOSTRA versió de la recepta i poseu el peix i les verdures que us agradin més, però aquí en
teniu una que funciona.

INGREDIENTS:
*6 raps petitons
*dos grapats de gambeta petita pelada(congelats)
*1 ceba
*3 ous
*1 bric de nata líquida
*2 pastanagues
*1 carbassó petit
*1 grapadet de mongeta tendra
*julivert, orenga, cibulet...

SOM-HI:
Tallem el peix a daus i el salpebrem. Passem per la paella amb un raig d'oli la ceba petitona i el peix, afegim les gambes.Quan sigui cuit retirem. En un bol a part barregem la nata i els ous i hi afegim el peix,gambes i ceba.Passem pel túrmix fins que quedi una pasta fina.Coem les verdures i les reservem.Posem mantega al motlle de cake i disposem una capa de peix,les verdures petitones i finalment una altra de peix.Enfornem a 180º uns 45 minuts al mig del forn. Perquè quedi més esponjós poseu un recipient amb aigua abaix del forn.

4 comentaris:

  1. A mi també m'agraden els cakes i les mousses salades. Trobo molt encertada la combinació de peix i verduretes. M'apunto el truqui de posar un recipient amb aigua al forn per fer-lo més esponjós.

    ResponElimina
  2. Estic d'acord amb la Glòria. Bó, vistós, acertada combinació d'aliments (ideal pels nens).
    Jo també m'apunto el truquí de l'aigua

    ResponElimina
  3. GLÒRIA, TRIPLE A:ALVAR,AINA,ALICIA:
    Benvinguts al blog i moltes gràcies per comentar la jugada. Sempre m'ha fet una mica de mandra el famós "bany maria" perquè sovint no troves el recipient adeqüat, t'acava entrant aigua,la mousse va ballant...El truqui del recipient amb aigua sota fa vapor i s'aconsegueix un efecte semblant.A REVEURE AMICS!

    ResponElimina
  4. Hola,
    Podrieu concretat com de gran ha de ser el motllo?
    Moltes gràcies
    I fa molt bona fila aquest pastís!!! Rl faré.
    Àbgels

    ResponElimina