Com ja sabeu, les coques amb fruits secs i amb una mica de gustet de cafè...són dels que més m'agraden, sobretot per acompanyar un tallat, un got de llet... Aquest que us presento té una textura consistent i un gust potent. Espero que us animeu a fer-lo el cap de setmana!!!
INGREDIENTS:(per a un coc petit-mig)
125 gr de farina
75 ml de llet
100 gr de sucre
1 ou
1 sobre de llevat
80 d'oli de gira-sol
4 cullerades grans de cafè fet
un bon grapat de nous a bocins
SOM-HI:
Barregem l'ou amb el sucre, la llet, l'oli i el cafè.
Afegim la farina i el llevat tamisats i finalment les nous.
Untem amb mantega el motlle i hi aboquem la barreja.(jo he emprat un motlle ondulat de paper de la botiga Baltà Farinetes)
Enfornem a 180ºuns 30 minuts. (mireu que sigui cuit punxant-lo al centre!)LLESTOS!
Aquesta delícia s'ha de provar ja, oi que demà ja som cap de setmana?
ResponEliminaM'agrada la recepta, fàcil i bona. El motlle molt original!
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
una bona combinacio cafe i nous molt be
ResponEliminabon cap de setmana
Em sembla un esmorzar-berenar genial... però com que demà ja tinc el forn ocupat, et sembla si em passo a menjar-lo a casa vostra? jejeje
ResponEliminaPetonets
Sandra
ostres, quina idea més bona incorporar el cafè a la coca, així ja tens l'esmorzar gairebé a punt :) Ha de ser deliciós!
ResponEliminaCom diu la Gemma, ja tens l'esmorzar tot en un, jaja
ResponEliminaPetonets.
Vaja coc, ho té tot!!
ResponEliminaUna abraçada
Ara que estic decidint que esmorzo demà.... mola molt aquest coc de café!! El que passa es que em fa mandra posar-me ara a fornejar hehehe
ResponEliminaYo agafe un troset. Que bó.
ResponEliminaBesets
Avui es el dia dels cocs, coques, magdalenes.....
ResponEliminaVe de gust fer-los ja que no fa bon temps.
Jo el publico el meu demà.
L'idea del cafè genial.
Petons
Hola Merçe, no he fet mai cap coq amb cafè. Tindre que posar fil a l'agulla i solucionar-ho. Demà, m'hi poso ;)
ResponEliminaUna abraçada
Aquest amb cafè és un pendent de primera categoria...amb trosset de xocolata ja és estar en la Glòria.
ResponEliminaQué molde tan precioso!!!!
ResponEliminaMmmmmm amb aquest fred tan autèntic que ha vingut de cop, un coc així amb un cafè amb llet vé molt de gust! La combinació deu ser deliciosa! I amb aquest moltlle sembla un núvol de dolçor! Molts petonets maca!
ResponEliminaAquesta coca és un dos en una! com que sóc cafetera la poso a pendents!
ResponEliminaSegur que això ha de ser una delícia.......
ResponEliminaPetons
Em fa patxoca, molta patxoca... no n'he fet mai cap de coc amb gust de cafè i mira que n'he arribat a fer de cocs!!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Segur que no n'has fet cap?, però si ets la REINA-MARE dels cocs!!!, ja,ja. Crec que t'agradarà.
Eliminaquina pinta! li faré al meu home que fliparà, es un gran amant del cafè!
ResponEliminaTiene que estar genial esta coca, con las nueces y el sabor del café, bonísima.
ResponEliminaBesos
Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!, espero que el probeu de fer!Una abraçada!
ResponElimina