mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 15 de gener de 2012

CORS DE CARXOFA FARCITS DE CARN AMB SALSA DE TROMPETES/LA RECEPTA DEL 15!






La recepta del 15!, quina bona pensada van tenir la Marina, la Sandra i el Xavi... cada mes ens posen a prova d'una forma divertida i a més n'aprenem un munt els uns dels altres. Jo esperava aquesta convocatòria de la carxofa de forma especial per 2 motius: un, aprendre receptes que em facin veure la carxofa amb una mica més de carinyo...i dos, que la recepta que tenia per publicar de carxofes és feta per l'Albert que un dia em va sorprendre amb aquest plat i que realment va resultar ser un èxit!. La llàstima és que no en tinc les quantitats de cada ingredient, però a vosaltres que cuineu cada dia... què us haig de dir?, no us fa cap falta!. Ja em direu què us en sembla, li poso nota?...je,je....
INGREDIENTS:
Cors de carxofa congelats
carn picada de vedella i de porc
pebrot vermell
ceba, all
formatge manxego
un grapadet de trompetes de la mort
crema de llet
SOM-HI:
Amb una mica d'oli saltegem la carn picada salpebrada . Afegim la ceba, el pebrot i l'all tot ben picadet.
Anem posant culleradetes del farcit als cors de carxofa descongelats.
Al damunt hi posem un quadradet de formatge manxego.
Fem la salsa de trompetes de la mort saltejant els bolets amb una mica d'all ben trinxat, afegim una mica de crema de llet i afegim una mica de sal. Triturem i en posem una cullerada al damunt de cada carxofa farcida.
Gratinem al forn a 180º fins que veiem que es fon el formatge.

20 comentaris:

  1. Ooooeeeee!! A sobre recepta de l'Albert! Toma ya!! A mi m'encanten les carxofes de totes maneres, o sigui que estic gaudint com una nena petita!! Aquestes han de ser boníssimes!!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponSuprimeix
  2. Dons hi tan que li pots posar nota !!! ............Han de ser bonissimes.
    petons

    ResponSuprimeix
  3. Mercè, que bones amb aquest farcit de carn. I salsa de trompetes? Això ha d'estar molt bó!

    Petons maca

    ResponSuprimeix
  4. Amb aquesta salsa han de estar boníssimes les carxofes.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  5. Guau, quina pintassa que tenen aquestes carxofes. M'encantaria poder-ne tastar almenys unaaa! Me les ben apunto!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponSuprimeix
  6. Ostres! carxofes amb formatge i trompetes...Ha d'estar boníssim amb el cruixent de la tartaleta.

    ResponSuprimeix
  7. Segur que son molt bones i si a sobre les trobes fetes, a taula, encara ho estan mes,oi?
    petonets.

    He parlat amb la Glòria.... Ja parlarem i farem un cafetó,val?

    ResponSuprimeix
  8. Molt bé aquesta recepta! L'Albert podria passar per a fer una demostració...
    Nani

    ResponSuprimeix
  9. Ja li pots posar una nota ben alta a l'Albert! Quines carxofes més bones!!

    ResponSuprimeix
  10. Una nota ben alta, oitan com sí! tenen una pinta deliciosa, avui ja n'he vist unes quantes de farcides (jo encara no les he fet mai així) però com a primera per fer m'apunto aquesta, és la que m'ha agradat més. Una abraçada! :)

    ResponSuprimeix
  11. Em plauen moltíssim els vostres comentaris!, em fa molt contenta penjar de tant en tant receptes que fan els meus a casa i que us agradin. Serà un plaer que demà llegeixi totes aquestes floretes!, moltes gràcies!

    ResponSuprimeix
  12. Si la època de la carxofa no és la millor època de l'any culinari és simplement perque no hi ha les cireres. Sino ja es que sería elacabose. Aquests cors són fantàtics i alegren el ídem :)

    ResponSuprimeix
  13. Un relleno de categoria,las alcachofas me chiflan,son mi verdura favorita.
    Besets.

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Que bones son les carxofes!!!!!
      M'agraden de totes maneres.
      Pero les tropetes de la mort hummmmmm.
      Bonissimes
      Petons

      Suprimeix
  14. Una gran combinació de sabors!
    Felicitats Albert!
    Una abraçada a tots

    ResponSuprimeix
  15. UNa idea boníssima, ideal com a aperitiu, entrant o guarnició.

    ResponSuprimeix
  16. No sabia que venien cors de carxofa congelats..... En buscaré i els provaré. Em fan venir al cap un munt d'idees basant-me en la que has proposat. Una abraçada...!!.

    ResponSuprimeix