La recepta del 15!, quina bona pensada van tenir la Marina, la Sandra i el Xavi... cada mes ens posen a prova d'una forma divertida i a més n'aprenem un munt els uns dels altres. Jo esperava aquesta convocatòria de la carxofa de forma especial per 2 motius: un, aprendre receptes que em facin veure la carxofa amb una mica més de carinyo...i dos, que la recepta que tenia per publicar de carxofes és feta per l'Albert que un dia em va sorprendre amb aquest plat i que realment va resultar ser un èxit!. La llàstima és que no en tinc les quantitats de cada ingredient, però a vosaltres que cuineu cada dia... què us haig de dir?, no us fa cap falta!. Ja em direu què us en sembla, li poso nota?...je,je....
INGREDIENTS:
Cors de carxofa congelats
carn picada de vedella i de porc
pebrot vermell
ceba, all
formatge manxego
un grapadet de trompetes de la mort
crema de llet
SOM-HI:
Amb una mica d'oli saltegem la carn picada salpebrada . Afegim la ceba, el pebrot i l'all tot ben picadet.
Anem posant culleradetes del farcit als cors de carxofa descongelats.
Al damunt hi posem un quadradet de formatge manxego.
Fem la salsa de trompetes de la mort saltejant els bolets amb una mica d'all ben trinxat, afegim una mica de crema de llet i afegim una mica de sal. Triturem i en posem una cullerada al damunt de cada carxofa farcida.
Gratinem al forn a 180º fins que veiem que es fon el formatge.
Ooooeeeee!! A sobre recepta de l'Albert! Toma ya!! A mi m'encanten les carxofes de totes maneres, o sigui que estic gaudint com una nena petita!! Aquestes han de ser boníssimes!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Dons hi tan que li pots posar nota !!! ............Han de ser bonissimes.
ResponEliminapetons
Mercè, que bones amb aquest farcit de carn. I salsa de trompetes? Això ha d'estar molt bó!
ResponEliminaPetons maca
Amb aquesta salsa han de estar boníssimes les carxofes.
ResponEliminaPetons.
Guau, quina pintassa que tenen aquestes carxofes. M'encantaria poder-ne tastar almenys unaaa! Me les ben apunto!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets!
Ostres! carxofes amb formatge i trompetes...Ha d'estar boníssim amb el cruixent de la tartaleta.
ResponEliminavaja amb l'Albert.....molta sort!
ResponEliminaSegur que son molt bones i si a sobre les trobes fetes, a taula, encara ho estan mes,oi?
ResponEliminapetonets.
He parlat amb la Glòria.... Ja parlarem i farem un cafetó,val?
Molt bé aquesta recepta! L'Albert podria passar per a fer una demostració...
ResponEliminaNani
Que bones farcidetes mmmm
ResponEliminaUn petonet
Ja li pots posar una nota ben alta a l'Albert! Quines carxofes més bones!!
ResponEliminaUna nota ben alta, oitan com sí! tenen una pinta deliciosa, avui ja n'he vist unes quantes de farcides (jo encara no les he fet mai així) però com a primera per fer m'apunto aquesta, és la que m'ha agradat més. Una abraçada! :)
ResponEliminaEm plauen moltíssim els vostres comentaris!, em fa molt contenta penjar de tant en tant receptes que fan els meus a casa i que us agradin. Serà un plaer que demà llegeixi totes aquestes floretes!, moltes gràcies!
ResponEliminaSi la època de la carxofa no és la millor època de l'any culinari és simplement perque no hi ha les cireres. Sino ja es que sería elacabose. Aquests cors són fantàtics i alegren el ídem :)
ResponEliminaMuy buenas.
ResponEliminaTienen una pinta deliciosa.
Besos
Un relleno de categoria,las alcachofas me chiflan,son mi verdura favorita.
ResponEliminaBesets.
Que bones son les carxofes!!!!!
EliminaM'agraden de totes maneres.
Pero les tropetes de la mort hummmmmm.
Bonissimes
Petons
Una gran combinació de sabors!
ResponEliminaFelicitats Albert!
Una abraçada a tots
UNa idea boníssima, ideal com a aperitiu, entrant o guarnició.
ResponEliminaNo sabia que venien cors de carxofa congelats..... En buscaré i els provaré. Em fan venir al cap un munt d'idees basant-me en la que has proposat. Una abraçada...!!.
ResponElimina