Així mateix, i així de clar...una coca farcida amb pebrots. Heu vist aquest pebrot groc tan bonic?, no em vaig poder resistir quan vaig veure'ls en una parada de verdura de Vic. Normalment no en trobo, i té un gustet molt suau i potser una mica més dolç que els altres. A més a més m'agrada molt el color que li dona als plats. Aquesta coca és fàcil, sana i vistosa...o no?.
INGREDIENTS:(per a 4 persones)
*MASSA: 500 gr de farina de força
30 gr de llevat de forner
250 gr d'aigua tèbia
1 culleradeta de sal
*FARCIT: pebrot verd
pebrot groc
pebrot vermell
1 ceba tendra
1 o 2 tomàquets madurs
SOM-HI:
Barregem el llevat amb la farina i donem forma de volcà. Al mig posem l'aigua amb la sal i anem barrejant mica a mica de forma que la farina es vagi integrant poc a poc. Anem pastant fins que ens queda la massa lligada i la deixem en un bol tapada amb un drap durant 1h aproximadament, en un lloc on no hi hagi corrent d'aire.
Mentre reposa la massa prepararem el farcit: en una paella amb un raig d'oli saltegem els pebrots i la ceba tallats en juliana. Reservem.
Extenem amb les mans o amb un corró la massa de la pizza fins deixar-la amb ek gruix que desitgem, posant una mica d'oli sota per tal que sigui més fàcil d'estirar i li dongui un punt més cruixent.
Ratllem el tomàquet madur i el repartim damunt la base.
Afegim un polsim de sal i al damunt anem posant els pebrots i la ceba.
Un rajolí d'oli per sobre i enfornem a 180º fins que veiem que s'enrosseix. LLestos!
Amb el títol m'havies deixat ben intrigada jejejej. La veritat és que el pebrot groc fa poc també el vaig descobrir i és boníssim. A "casa ametllers" en tenen sempre! Aquesta coca ha de ser perfecte per un bon sopar ;)
ResponEliminaoh, Mercè! Que bona!!! Una coca de pebrots, de les meves preferides! A Lleida la fan amb botifarra a sobre (allà en diuen llonganissa) i és sucosa perquè sí! Petons
ResponEliminaM'encanta el pebrot, i el Xavi no el suporta... jajaja Hauré de venir a casa teva a menjar-ne! Aquesta coca em recorda molt a una que fan a Mallorca, semblant a la de tremó però només amb pebrot, és la meva preferida!
ResponEliminaPetonets
Sandra
M'encanta!!!!!!a més té una pinta...ara em menjaria un bon tros!!!!!!!
ResponEliminaA mes de bona queda bonica, bonica.
ResponEliminaMuas!
La coca amb pebrots m´encanta juntament amb la de tomata són les meves preferides. Amb el pebrot groc em passa com a molts. Sempre el tinc visualitzat en imatges, revistes, fotos, com decoració però no se m´ha ocorregut mai menjar-ne. Després de les teves indicacions caldrá provar-lo
ResponEliminaQue coca mes bona y bonica.
ResponEliminaBesets
Mai he fet aquesta coca, però segur que està boníssima!! A veure si m'animo i segueixo la teva recepta!! Petons!!
ResponEliminaM'entren unes ganes de menjar aquesta coca tan bona.... M'encanten aixi amb verduretes!
ResponEliminaAra per sopar m´aniria d´alló mes b! Quina gana que m´ha vingut, ha d´estar per llepar-se´n els dits!!
ResponEliminaQue bona!!! normalment al supermercat hi trobo una bossa amb un pebrot de cada, ara ja sé en quin plat els aprofitaré la propera vegada! :)
ResponEliminaMenys mal, ja m’ha deixat entrar aquest google !!!!!!!
ResponEliminaQuins pebrots te aquesta coca, ha d’estar boníssima
Petons
això del google si que té pebrots!!! són la pera, tot per interessos entre ells1 jo he de fer-ho a través de chrome... Aquesta coca més que bona!!
ResponEliminaM'agradem molt les coques de verdures i aquesta te una pinta....HUMmmmmmmmm...
EliminaBonissima!!!!!!!
Petons
Mercè, una mena de coca de recapte amb pebrots, boníssima!
ResponEliminaPetons!
Jo també he pensat en una coca de recapta. Té una pinta magnífica.
ResponEliminaTens raó aquí costa molt de trobar el pebrots grocs i és una llàstima perquè permet fer interessants combinacions de color en el plat.
Una abraçada.