mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 13 d’octubre del 2012

PASTÍS D'ESCALIVADA

Fa uns dies vam organitzar un berenar amb la colla de pares i fills que el juny van finalitzar l'escola. Acabaven de començar "l'insti" i es van anar explicant les seves vivències. Els pares també vam passar una tarda molt agradable. Vaig encarregar-me de fer una colla d'entrants per a picar. De fet, vaig passar-me un dissabte sencer cuinant!, però com que el que es fa a gust no cansa... Vaig fer farcellets de botifarró i canyella, sobrassada i melmelada gerds, carbassó i ceba, també trenes de full farcides amb tonyina, sobrassada i formatge ,i de verdures. Pastissos de xocolata i formatge, pasta salada amb gorgonzola, frankfurt... i pastissos salats de pernil i formatge, de bolets i d'escalivada. Tothom va quedar ben content tot i que no va poder tastar-ho tot... clar, érem unes 100 persones... Després d'aquesta experiència, estic oberta a fer els encàrrecs que se'm presentit amb tot el carinyo del món!.
Avui us presento el pastís d'escalivada a veure si us agrada:




 
INGREDIENTS:
Escalivada feta amb uns 3 pebrots vermells, 2 albergínies i 3 cebes (la fem a casa o la comprem feta)
4 ous
1 brick de nata
*per a decorar el pastís un cop fred: anxoves, pebrot a tires... olivada...

                                                                        SOM-HI:
Tan senzill com passar per la batedora elèctrica tots els ingredients, salar i omplir el motlle o els motlles (segons la mida) i enfornar a 180º aproximadament 30 minuts.

Un cop fora del forn deixem refredar i decorem amb olivada, amb tires de pebrot i anxoves, amb una mica de maionesa, julivert...

14 comentaris:

  1. Segur que ho veu passar s'allò més bé.
    El pastís d'escalivada ha de ser ben bó, ideal per cuinar per molta gent.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Quina pinta més bona!!! Vas fer molta feina, però segur que tothom va quedar ben content! i ara ja has begut oli, t'encarregaràn la cuina a les properes reunions!!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Caram Mercè, quina feinada!!! Jo, ahir, vaig fer un sopar per 60!!!!
    Ja ho publicare d'aqui uns dies, quan tingui totes les fotos...
    Jo vaig fer una mousse d'escalivada, però aquesta idea la apunto per un altre dia...
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Mercè, me agrada molt aquest pastis d'escalivada.

    ResponElimina
  5. Sembla un pastís del barça, aquest! Has triat bé, l'albergínia és un dels pocs menjar blaus que existeixen, el teu pastís d'escalivada segur que va volar! Petons

    ResponElimina
  6. No m´estranya...ja pots fer lloc a la cuina per si de cas.

    ResponElimina
  7. Mercé; Mentres estic llegint, em recorda aquella cancó d'en Jaume Sisa, Oh benvinguts passeu passeu - el llegir l'entrada- amb tants ingredients a l'abast com hi vares posar... i molta gent, i és clar, com diu al final de la cancó... només i faltes tú, en aquest cas, jo¡¡.
    El Pastís d'escalivada és molt interessant.
    Una abraçada Mercé¡¡

    ResponElimina
  8. Un pastís perfecte per a una gran trobada, segur que vàreu gaudir d'allò més xerrant i menjant!

    ResponElimina
  9. Noia, et felicito, pel pastís i per la feinada... Però de vegades compensa molt i molt la reunió, oi que si? Molts petonets.

    ResponElimina
  10. Doncs l'haurem de provar! Xq fa molt bona pinta i si a més ens dius que és tant senzilla encara més!
    ptns!!

    ResponElimina
  11. Hola guap@ tu

    Una proposta geníal, anotada queda

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  12. Mercè quina feinada!!! No vas patir molt? Jo pateixo per si quedarà bé, si n'hi haurà prou, com ho portaré......
    Aquesta coca té molt bona pinta, de ben segur que tindràs encàrrecs.

    ResponElimina