mousse de coco

mousse de coco

dimecres, 15 d’octubre del 2014

DEL BLOG AL PLAT _ OCTUBRE 2014- LA CUINA DE CASA


NOMÉS FALTEN 5 DIES!
Ja teniu la recepta escollida?, feta?, tastada?...
Dilluns vinent dia 20 espero veure la xarxa ben plena de receptes de LA CUINA DE CASA

Us demanaria posessiu el logo de dalt per tenir clara la proposta (a més a més l'anunciat ara és corregit, ja que m'han informat que s'accepta com a correcte BLOG i no Bloc com havia posat jo. I el grill de tomàquet, sigueu benevolents...passa per una G...oi que si?, jajaja).

Tinc moltes ganes de veure les vostres fotografíes, les vostres explicacions de si heu adaptat la recepta o l'heu fet exactament igual que la Gemma. Estic segura que tot i el gran nombre de receptes que hi ha per escollir, coincidiràn més d'una, i això també serà interessant!, com també ho seria que ens expliquessiu si heu escollit aquella recepta per algun motiu especial: per la presentació, perquè a casa agrada molt, perquè és el que millor us funciona, perquè és ràpid, és bàsic, és una versió que us agrada especialment...

No oblideu deixar l'enllaç a l'apartat de comentaris del meu blog per tal que tothom  pugui veure les vostres aportacions dolces!!!
I els qui participeu sense blog (ja en tinc un pastís preciós que m'han enviat) envieu-me la fotografía del vostre postre per whatsap, per correu o per aquí a comentaris.

5 DIES!, SOM-HI!!!

3 comentaris:

  1. Hello! això em preguntava..en aquest post és on hem de deixar l´enllaç?

    ResponElimina

  2. Mercé; Aquí et deixo l'enllaç de la recepta del blog de la Gemma.
    http://menjadebacalla.blogspot.com/2014/10/coca-de-iogurt-zebra-repta-del-blog-al.html
    Salutacions Mercé¡¡ :O)

    ResponElimina
  3. Mercè! T'adjunto la meva proposta!!http://tapatdetapes.blogspot.com.es/2014/10/tiramisu-pel-repte-de-la-merce.html?m=1 petons!!

    ResponElimina