Es tant senzill com agafar el formatge (emmental, parmesà...), afegir si voleu, una mica d'orenga o alguna coseta que us agradi per donar-li gust,
Ho poseu a sobre d'una brotxeta sobre paper de forn, fent una rodona amb el formatge apiladet.
Enfornem a 180º uns minutets escassos, fins que sigui desfet i comenci a crostar per les puntes
Deixem refredar i treiem. Posem en un got,copa,bol...
*Per a fer les teules, tal i com treiem el pilonet de formatge del forn (sense brotxeta) el treiem amb una pala i el posem sobre un corró fins que es refredi. Ja haurà agafat la forma!. El podeu omplir amb espàrrecs saltejats, gambes...
JA TENIM UNA IDEA MÉS PER A FESTES!
Una buena idea facil y atractiva
ResponEliminaBon cap de setmana-pont
peto
Ondia !! aquestes piruletes les conec ..... oi que són bones, divertides...... i donen molt de joc .... ideals per a aquests dies que s'acosten!!!
ResponEliminaMerçe: crec que el "gadget" de contacte del meu bloc no funciona del tot bé, miraré on està l'error, mentre si vols pots contactar amb mi en aquesta adeça: sthilariblog@gmail.com
una abraçada
Alfons
Ideals per aquestes festes!!
ResponEliminaMolt bones!!! jo encara no les he fet!
ResponEliminaPetonets
Si senyora un clàssic però no fallen mai
ResponEliminaMuas
Aquestes segur que les fa la meva filla!!! FA molt temps que me les demana!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Oooooh... me l'apunto!!! Una idea més per aquestes festes!
ResponElimina