INGREDIENTS
250 gr farina d'ametlla
300 de farina normal
250 de mantega
250 de sucre
1 ou
1 sobre de llevat
4 cullerades soperes de llet
1 cull postres de canyella pols
Ratlladura de l/2 llimona
*sucre graç per a la presentació.
Barregem la mantega pomada amb el sucre, l'ou, la llet, la farina amb el llevat, la ratlladura, la canyella i la farina d'ametlla.
Pastem la massa fins que tot lligui perfectament.
Aplanem la massa entre dos papers de forn però que tingui un cert gruix.
Deixem reposar a la nevera mentre escalfem el forn a 180º
Treiem de la nevera i ràpidament fem les formes (aquesta massa de seguida s'estova)
Posem les galetes a la plata de forn i enfornem uns 8-10 minuts (just que comencin a daurar-se)
Deixem refredar completament i empolvorem amb sucre glaç.
BON RESSOPÓ!
m'encanten!! tot i que son un pecat!! haurien d'estar prohibits jeje Petons
ResponEliminaQuins tres ingredients.... Mmmmm puc assaborir desde aqui
ResponEliminaMuas
Maquíssimes i boníssimes segur!
ResponEliminaOstres...també me les apunto!!!
ResponEliminaSegueixo remenant
Ptnts
Dolça
Ostres...també me les apunto!!!
ResponEliminaSegueixo remenant
Ptnts
Dolça