mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 1 de desembre del 2014

DEL BLOG AL PLAT/ DESEMBRE

Ja som a dia 1 i per tant ens toca fer proposta de DEL BLOG AL PLAT!
Aquest mes em fa molta il.lusió proposar-vos el blog de la Cristina: CRIJOARMAEL

Crijoarmael és un blog que sento molt proper, ja sigui pel tipus de receptes amb ingredients a l'abast, elaboracions senzilles però amb grans dosis de creativitat i imaginació, com per fer de TOT el que és important a la seva familia un motiu gastronòmic per  a celebrar-ho en forma de pastís, de " bomba" o de galeta.... La Cristina també és especialista en sopars de grup, trobades i festes vàries fent grans quantitats de petits aperitius, postres...
Finalment dir que la Cristina és com el seu propi blog, una dona familiar, fresca, natural i propera!

Trieu i remeneu entre les seves receptes i no us oblideu de visitar el seu enllaç d'aperitius!, en podreu treure idees per al Nadal!

Us estaré molt agraïda que tot i les festes que s'apropen trobeu un moment per a participar!,GRÀCIES!


8 comentaris:

  1. Mercè, moltes gràcies per les teves lloances, em fas posar vermella. Per mi també és un luxe compartir amb tu aquesta proposta. Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajja, ja veuràs com tots ens ho passarem molt bé amb les teves receptes!, una abraçada!

      Elimina
  2. Ja estem remenant el blog de la Cristina! ;)

    ResponElimina
  3. Ara mateix començo a mirar aquest blog que fa tan bona pinta i si a més té idees per celebracions, dinars i sopars de <nadal m'anirà perfecte.
    Gracies

    ResponElimina
  4. Mercé; Aquí et deixo l'enllaç per aquesta proposta d'aquest mes;
    http://menjadebacalla.blogspot.com/2014/12/crema-de-pastanaga-del-blog-al-plat.html
    Fins la propera rep una forta abraçada¡¡ :O)

    ResponElimina
  5. Mercè com aquests dies estic una mica liada, ja he publicat la meva recepta.
    http://lacuinadelaisabel.blogspot.com.es/2014/12/llibrets-dalberginia.html

    ResponElimina
  6. Hola l'he publicat avui, demà no podré!! aquí va la feina feta! http://comacasa-res.blogspot.com.es/2014/12/pa-de-pessic-de-farina-darros.html

    ResponElimina