Demà dia 20, com sempre, una colla de blocaires ens trobarem fidels a la cita de DEL BLOG AL PLAT!.
Aquest mes de maig, vaig proposar entrar al blog de la Gemma: CUINANT A CANET
Els qui hi heu entrat en altres ocasions i els que l'hagueu conegut ara, estareu dacord amb mi que hi heu trobat de ben segur receptes de tot tipus: clàssiques, originals, modernes, senzilles, complicades... Una gran varietat de plats molt ben explicats, amb senzillesa i claredat.
Ja tinc ganes de veure quines receptes heu triat!, jo m'he decidit per aquestes patates al pesto, ja que la meva filla gran adora aquesta salsa...
INGREDIENTS:
3 patates
oli
1 ceba
3 alls
1/2 got de crema
alfàbrega
pebre,sal
suc d'un quart de llimona
pinyons
parmesà
SOM-HI:
Netegem les patates i les fem al forn a 200º. (jo a la papillotte ja partides pel mig)
Tallem a bocins la ceba i la fem. Després afegim l'all. Emulsionem amn la crema.
Apartem i afegim l'alfàbrega picadeta , la sal, el pebre i les gotes de llimona,
Barregem la polpa de patata ( que haurem tret un cop partides pel mig amb compte de deixar un cm per banda i fons aproximadament.), amb el farcit de ceba all i crema i amb la salsa pesto i els pinyons.
Farcim les meitats de patata, empolvorem amb el formatge i gratinem.
LLESTOS !!!
ESPERO LES VOSTRES RECEPTES DEL BLOG - CUINANT A CANET- I ESPERO HAGUEU GAUDIT MIRANT, TRIANT I CUINANT!!!
http://bufetdepostres.blogspot.com.es/2015/05/strudel-amb-pasta-philo.html. Aqui tens la meva aportació.
ResponEliminaGracies Cristina, passaré pel teu buffet a veure aquest Strudel!
EliminaHola Mercè, una molt bona i econòmica recepta amb patata.Jo també m´he decidit per aquest ingredient amb una Amanida Alemanya. Et deixo l´enlllaç amb la meva proposta. Petons,
ResponEliminahttp://lacocinadelosinventos.blogspot.com.es/2015/05/ensalada-alemana.html
MERCI Joaquina!, gracies per participar!, ara vaig a veure aquesta amanida.
EliminaLes patates farcides m'encanten i amb aquest farcit les hem de probar si o si, una elecció perfecta!
ResponEliminaPetons
Palmira
que bones aquestes patates, me les apunto!! aquí et deixo la meva aportació:
ResponEliminahttp://aracuina.blogspot.com.es/2015/05/crostinis-de-formatge.html
gracies Sussi!, volo a visitar els teus crostinis!, gracies a tu per participar!
EliminaMolt bona tria! Aquest mes hi he arribat a temps!
ResponEliminaDeixo aquí la meva aportació, una lasanya de verdures light molt bona:
http://pebreixocolata.blogspot.com.es/2015/05/lasanya-verdura-beixamel-light-thermomix.html
Marta
Moltes gracies Marta!, espero hagis gaudit d'aquesta proposta!, vaig a veure la teva lasanya!
EliminaAcí et deixe la meva aportació del mes.
ResponEliminahttp://juliaalacuina.blogspot.com.es/2015/05/casadielles-de-pasta-de-full.html
Una abraçada,
Júlia
moltes gracies Julia, per participar un cop més!, vaig a veure't al teu blog!
EliminaGEMMA- LA CUINA DE CASA-
ResponEliminahttp://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2015/05/20/magdalenes-de-remolatxa/comment-page-1/#comment-58431
ISABEL - LA CUINA DE LA ISABEL
ResponEliminahttp://lacuinadelaisabel.blogspot.com.es/2015/05/timbal-de-verdures-amb-mozzarella.html
Us deixo la meva aportació d'aquest mes. Ja veureu que és una recepta molt clàssica: Vedella al whisky, però amb dos tocs especials de Cuinant a Canet: el whisky i la caiena.
ResponEliminaPetonets
Conxita
http://alpotpetitcuina.blogspot.com.es/2015/05/estofat-de-vedella-al-whisky-la-caiena.html
Conxita, moltes gracies!, vaig a veure aquest estofat!
EliminaAra mateix vaig a tafanejar.... gràcies a tothom!!!
ResponEliminaMuassssssssssss!!!!
Aquí deixo la meva aportació d'aquest mes!!
ResponEliminahttp://xicuina.blogspot.com.es/2015/05/amanida-alemana.html
Fins a la propera!!!
Unes patates originals i super fàcils, em quedo amb la recepta.
ResponEliminaPetons
Hola Mercè,
ResponEliminaaquest mes m'he engrescat i he fet dues receptes de la Gemma, aquíles tens!
http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2015/05/amanida-de-maduixes-i-kiwi.html
http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2015/05/galetes-de-canyella-napolitanas.htmlJa espero el mes de juny!
PTNTS
Dolça
moltíssimes gracies MGloria!, em sembla perfecte que n'hagis fet dues!, jo he vist l'amanida abans. Ara vaig a veure les galetones!
EliminaAquí et deixo les meves croquetes
ResponEliminahttp://crijoarmael.blogspot.com.es/2015/05/croquetes-de-xampinyons-i-gorgonzola.html
Aquestes patates han d'estar boníssimes, agafo la recepta!
Una abraçada
Merci Cristina, vaig a veure aquestes croquetes!
EliminaQue bones que són les patates! Es mereixen una recepta com aquesta, senzilla però saborosa! Quina bona tria! Una abraçada!
ResponEliminagracies Anna!
EliminaApa! Quina proposta més interessant això "del Bloc al plat" M'AGRADA!!! He arribar fins a aquí gràcies a l'entrada de la Marta de "pebre i xocolata" i també m'agrada molt el bloc!! Començant per aquestes patates!! Genials!! :) Però em quedo a mirar-m'ho tot amb calma!! :)
ResponEliminaUna abraçada!
Moltes gràcies pels teus piropos!, em sento contenta que facis una ullada per aquí!, a veure quan tinc una estona per "coneixe't"!, a reveure!
EliminaHola nois i noies! Us deixo la meva particular visió de l'amanida de fesols! B&I
ResponEliminahttps://belandideam.wordpress.com
Moltes gracies!, volando voy!
EliminaMoltes gracies!, volando voy!
EliminaMoltes gracies!, t'han quedat uns potets preciosos!, molt originals. Espero tornar a veure't a la propera proposta!
ResponEliminaMercè, ahir no vaig poder publicar la recepta, espero serveixi avui... ! et deixo l'enllaç http://comacasa-res.blogspot.com.es/2015/05/ous-al-niu-ous-sorpresa.html
ResponEliminaGràcies! petons
es clar que val!, jajaja, després em miro aquests ous!, moltes gracies per participar, com sempre!!!
EliminaSe'm fa la boca aigua, a aquesta hora no es poden veure segons quins posts!! Molt bona tria!
ResponEliminaMarta