mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 10 de maig del 2015

PIZZETES INDIVIDUALS

A casa fem tot sovint aquesta massa de pizza per a fer-ne una de grossa o vàries de petites.
Es una massa bàsica, senzilla de fer i que tant serveix per a fer-la ben primeta i cruixent com groixuda i esponjosa.
El farcit pot ser el que més us agradi. La peculiaritat d'aquestes és que a la base de la pizza hi vaig posar mostassa i en altres tomàquet. La mostassa li dóna un gust molt especial i us convido a probar-ho. Per altra banda, el farcit, en aquesta ocasió també va ser especial: calçots!
Van quedar unes pizzetes boníssimes però evidentment feu-la amb el farcit que més us agradi!

INGREDIENTS
uns 200 ml d'aigua
1 pessic de sal
1/2 dauet de llevat fresc
 350 gr de farina.

SOM-HI:
Comenceu posant uns 350 gr de farina en un bol, Afegiu el pessic de sal.
En una part dels 200 ml d'aigua afegiu el llevat fresc fins que es disolgui.
Aneu incorporant-ho a la farina poc a poc posant-la al centre i anant donant voltes integrant la farina.
Aneu afegint mica en mica la resta de l'aigua fins que ja no s'enganxi i es pugui treballar bé.
Enfarineu una mica la superfície de treball i aneu amassant una mica fins fer-ne una bola.
La poseu en un bol tapat en un lloc càlid durant uns 30/45 minuts.
Veureu que la massa ha doblat el volum i està molt més esponjosa.
Agafeu paper de forn i unteu amb una capa fina d'oli que farà la massa més cruixent i fàcil de treballar.
Aneu estenent la massa fins el gruix desitjat i a omplir-la toca!
.....................................................................................................................................................

En aquest cas vaig tallar i saltejar uns calçots.
Al damunt de la massa vaig posar en unes tomàqut i en altres mostassa, i al damunt els calçots i una mica de formatge . Gratinem i llestos!




5 comentaris:

  1. No hi ha res com una pizza feta a casa amb una massa treballada amb amor... i amb calçots, tot un detall!
    Petons i bona setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  2. m'encanten les pizzes individuals, i casolanes!! les fas totes diferents i sempre vols provar una de cada!! petons

    ResponElimina
  3. Ja ho diuen, ja, que les millors pizzes són les més senzilles, amb pocs ingredients... el cas és que t'han quedat molt bones!
    Marta

    ResponElimina
  4. Les pizzes amb la massa casolana queden sempre bé, posis el que hi posis a sobre.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  5. Les pizzes amb la massa casolana queden sempre bé, posis el que hi posis a sobre.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina