Ara a l'estiu s'han de fer coses que ajudin a passar la calor, però a vegades només cal "versionar"!
Aqui us presento aquests canelons freds que a casa van volar!
INGREDIENTS: (no poso quantitats perque depèn dels que volgueu fer i del vostre gust)
Plaques de canelons
tonyina
olives
pebrot del piquillo
ou dur ratllat
maionesa
pebrotets avinagrats
sal
SOM-HI:
Res més senzill que bullir les plaques en abundant aigua bullint i un raig d'oli fins que estiguin toves.
Les treiem amb cura i deixem sobre un drap de cuina net.
Fem una farsa amb tots els ingredients (tonyina,olives,pebrots,ou dur ratllat,sal i maionesa)
Omplim les plaques i enrotllem.
Disposem als plats els canelons i posem uns filets de maionesa al damunt.
He empolvorat una mica el plat amb orenga per donar color...
LLESTOS!, BON PROFIT!
bonissims!!!
ResponEliminaUn plat molt estiuenc!!!!!!!!!
ResponEliminaAmb aquest caloret, venen de gust plats freds.
Petons
jo també faig uns canelons freds semblants....motl bons
ResponEliminaBoníssims i sense fornt!! Amb aquestes temperatures s'agraeix molt que siguin sense! Bon estiu!
ResponEliminaUna versió molt estiuenca del clàssic i a més un sopar complert i boníssim.
ResponEliminaPetons
Palmira