Oi que només amb el títol ja venen ganes de saber de què va?...Això és el que em va passar a mi quan passejant pel preciós bloc -BON TIBERI- vaig veure aquest original títol. Però el fet és que tan bon punt vaig llegir la llista d'ingredients vaig saber que l'havia de fer aquella mateixa setmana. Em va semblar una recepta senzilla i amb uns ingredients 10. A veure què us en sembla!
INGREDIENTS: (quantitats a gust de cadascú)
Patates
1 llauneta d'anxoves
ceba tendra
nata líquida
herbes aromàtiques
un raig de vi blanc
farina de galeta (pa ratllat)
SOM-HI:
En una paella sofregim la cebeta i quan comenci a agafar color hi afegim les anxoves a bocins i el raig de vi. Deixem fer 1 minut aproximadament.
En una safata apta per a forn fem una capa de patates tallades ben fines.
Al damunt posem una capa d'anxoves i ceba.
Podem les capes que volguem intercalant-les.
Aboquem la nata líquida que just cobreixi i finalment les herbes aromàtiques (jo vaig posar orenga).
Enfornem a 180º uns 45 minuts (segons recipient, quantitat...)
Perdoneu, no he comentat que Bon Tiberi explica que aquest és un plat típic de suècia del que en parla Jamie Oliver i també...IKEA!...clar...
ResponEliminaUna recepta ben útil, per demà ja m'aniria bé, vaig a mirar si tinc anxoves...
ResponEliminaDoncs ja estas fent el mateix que vaig fer jo...mirar si tinc tots els ingredients per fer-ho de seguida!Una abraçada.
EliminaDoncs si que és una temptació, si. Tant els ingredients que porta com l'aspecte que té m'agraden molt!
ResponEliminaPetons
Es que per a mi les patates són un dels millors "invents" de la cuina!!! i sempre una solució. Però és que quan vaig veure la paraula anxoves... va ser una temptació massa gran... Merci per entrar per aquí Rebeca!
EliminaJa ho crec que és una temptació! i tinc tots els ingredients!
ResponEliminaÉs que tot el que fa la meva estimada Paula és fantàstic! jejeje Jo també em vaig quedar amb les ganes, aviat cauran!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Una bona manera de fer un plat de patates...
ResponEliminaPetonets.
Ostres aquestes patates les tinc pendents des de que em van regalar el llibre del Jamie Oliver. Veient la teva entrada ara si que no trigaré en fer-les, han de quedar ben bones i gustoses amb aquests ingredients.... Un platet ben calentó per sopar ha de ser ideal amb aquest fred!
ResponEliminaPetons maca! :)
Una manera genial de cuinar les patates! ha de quedar boníssim!!!
ResponEliminapetons
Que bo i senzill!!!
ResponEliminaAi que bo! Per fer un soparet fantàstic en aquests dies de fred... m'encanta. Petonet!
ResponEliminaQuina temptació mes bona!!!!!!!, a mes fàcil de fer.
ResponEliminaSegur que es d'aquells plats que sempre agraden a tothom.
Petones
El títol dels plats é smolt important :)
ResponEliminaEm sembla una recepta senzilla i deliciosa, que tant pot servir d'entrant com de guarnició.
si, és una gran temptació!! Fàcil i alhora boníssim!! (macedonia en familia)
ResponEliminaVaja...Em sembla que no m´esperaré gaire a fer-lo...
ResponEliminaUn nom força tentador, però no es gens complicat de fer o el resultat es veu molt bo.
ResponEliminaPetons.
Una manera ben bona de preparar unes patates
ResponEliminaPetons
Anxoves?? mmmmm! Tens raó, amb aquest nom semblava el títol d'una novel.la de por, jajaja
ResponEliminaUna temptació amb ingredients fàcils de tenir i d'improvisar. Aquestes són les receptes que et treuen d'un compromís o una manca d'inspiració d'algun dia! Excel·lent idea Mercè!! Petonets
ResponEliminaEps, Mercè, no veig quan s'ha de posar la farina de galeta. Suposo que pel damunt de la nata, no? Tenen una pinta fantàstica!!!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Hola!, la quantitat no s'especifica, jo en vaig posar al final de tot però crec que una mica massa, crec que amb un polsim que just faci una capa fina damunt ja n'hi ha prou. Gràcies!
Eliminael blog de la Paula la lo dice bon tiberi,esto esta irresistiblemente buenisimo
ResponEliminapeto
Ben curiós... apunte'm
ResponEliminaMuas!
Un poc més i em perdo aquesta entrada!!
ResponEliminaNo importa que digui que m'encanta, no??
Va ser tot un descobriment aquesta recepta i tota una temptació.
Estic contenta que t'hagi agradat!
Petons!