Ja tenim aquí el cap de setmana i segur que ens vindrà de gust fer i tastar algun dolç per acompanyar un cafetó o un cafè amb llet, o un cacaolat... Us proposo uns petits savarins que he fet amb un motlle rectangular de silicona amb 8 cavitats i que queden com a porció individual. Al final no he pogut resistir la temptació de fondre una miqueta de xocolata i fer-ne uns filets... Aquests pastissests els he fet amb una mica de suc de taronja natural perquè m'agrada molt el gustet que dóna als dolços. A veure què us en sembla!
INGREDIENTS:
100 de suc de taronja
225 de farina
225 de farina
180 de sucre
2 ous
1 sobre de llevat
125 d'oli de gira-sol
ratlladura de taronja (1)
SOM-HI:
Barregem els ingredients líquids: suc, oli, sucre, ous i la ratlladura de taronja.
Seguidament incorporem tamisada la farina juntament amb el llevat. LLiguem els ingredients.
Untem els motlles que haguem escollit amb una micona de mantega i els omplim sense arribar a dalt de tot.
Enfornem a 180º uns 20 minuts, vigilant.
Deixem refredar i empolvorem amb sucre fi i si ho volem amb uns fils de xocolata negra fosa amb cura al microones i posada en un bibe o decopén.
Per esmorçar ara m'anirian genial.
ResponEliminaMuas!
Mmmm... que bons! Ara mateix en menjaria un parell per esmorzar. La combinació de xocolata i taronja m'encanta!
ResponEliminaQue bons, per esmorzar m'anirian de fàbula.
ResponEliminaPetons
una combinacion divina Mercé
ResponEliminapetons
Mercè, queden xulíssims! I a sobre segur que són una delícia!
ResponEliminaPetons
Sandra
I tant que venen de gust aquests savarins, Mercè! I m'agrada que no portin mantega, sinó oli... 100% mediterranis! Gairebé... he he. Petonet!
ResponEliminaEls motlles són preciosos. T´han quedata molt esponjosos. I quina combinació! xoco-taronja...jo t´agafo tres, je, je ,je.
ResponEliminaEi, quines cucades, i amb suc de taroja de veritat, dius? Me'ls apunto ràpidament, que tinc unes taronges ben fresquetes!
ResponEliminaMerce, que savarins más ricos y esponjosos,y que combinación más buena.
ResponEliminaUn petó.
paprikaenlacocina.blogspot.com
No coneixia aquest dolç però he de dir que m'ha robat el cor!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Molt bons i amb aquesta micona de xocolata pel damunt encara més!! Petons
ResponEliminaQue macos t'han quedat amb aquest tamany mini. I han d'estar boníssims!!
ResponEliminaPetons
Amb el suc de la taronja i aquests filets de xocolata, són irresistibles.
ResponEliminaOstres! Quina delicia per esmorzar o berenar
ResponEliminaSon tan bonics que fa pena menjar-los, tot i que el gust deu ser genial!
ResponEliminaDe pastisseria :)
ResponEliminaLa taronja i la xocolata...un gran matrimoni!!
Individuals queden guapíssim!!! Jo sempre estic a punt per menjar dolç, llàstima que no els puc agafar, je, je
ResponEliminaCaram, Mercè, jo tinc aquest motlle i no el faig servir gaire... hi hauré de posar remei,no???
ResponEliminaQueden super bonics...
Petonets.
QUé bons! t'han quedat genial!! petons
ResponEliminaQuina pinta més bona que tenen Merçe, no coneixia aquest nom.
ResponEliminaPetonets