Ja som a setembre, un mes de retorns a les llars (qui hagi fet vacances), a les feines (qui en tingui), a les escoles, entrada al nou institut, els anuncis de col.leccions inútils, els del "Corte Inglés" amb nens uniformats, les sèries habituals... certa rutina que ens torna a col.locar a tots a lloc. Espero de debò que hagueu tret profit de les vacances i que el retorn sigui...poc traumàtic...jajaja...
Us proposo que hi posem "ous" a l'assumpte, uns ous farcidets ben bons!
INGREDIENTS: (per a 5 persones)
10 ous (4 meitats per a cadascú)
1 alvocat i mig aprox.
2 llaunes de tonyina
olives verdes
pebrots del piquillo
maionesa
un grapadet de gambes
SOM-HI:
Anem a fer els ous durs posant-los en una olla amb l'aigua que els cobreixi. Quan comenci a bullir deixem uns 10 minuts i posem a refredar.
En un bol posem l'alvocat a bocins i l'anem xafant amb una forquilla.
Preparem el farcit barrejant en un bol la tonyina escorreguda, els pebrots tallats a bocins i les olives petitones. Barregem amb l'alvocat i salem.
Treiem la closca als ous i els obrim per la meitat. Treiem el rovell cuït i l'afegim al farcit.
Afegim unes cullerades de maionesa i barregem bé.
Anem omplint els ous amb el farcit amb l'ajut d'una cullera i al damunt posem un xic més de maionesa i una gambeta cuita. LLESTOS!!!
En feien sovint per casa quan jo era petit. I m'agradaven molt.
ResponEliminaSalut..!!
Jo sempre tinc per referència els de ma mare amb tàperes,tonyina i una salsa verda boníssima!. Un petó, maco!
EliminaJo ara mateix estic una mica traumatizada... fa dos dies era a Bèlgica i demà torna a sonar el despertador a les 7! jajaja però amb els temps que corren hem de donar gràcies!
ResponEliminaAquests ous m'anirien de luxe per començar amb energia la setmana, nyam!
Petonets
Sandra
Aixxx, aixxx, aixxx... jaja, a mi em tocarà a partir del 13 per aixecar l'Ona que comença a les 8 l'Institut!!!, va bonica!, ànims i ous!!!. Per cert, hem de fer una trobada aquest setembre al MOMA!,ja quedarem, un super petonet!!!
EliminaEm sembla GENIAL! Per les festes no hi vam poder anar perquè estava ple, ja toca veure'ns! :D
EliminaEstic d'acord amb tu, cal que hi posem ous per tot el que va venint, el nou curs i també per al dia abans de què comenci ;)
ResponEliminaLa recepta, boníssima!
jeje, fan falta ous per a moltes coses... cada cop més!, tens raó, a veuyre si de moment els posem a la cuina i ens ajuden a tenir prou enerrgia per afrontar-ho tot!, Una abraçada guapíssima!
EliminaA mi em convé molt això de posar-hi ous, perquè em fa mooooolta mandra tornar a la normalitat, i aquest any que ens han canviat els horaris i comencem a les 8... cada dia sonarà el despertador a les 6!!!
ResponEliminaAnim! I uns ous com aquests ajuden a mirar-t'ho tot d'una altra manera.
Ptnts
Dolça
UFF... a les 6...deu n'hi dó...a mi em fa una peneta quan es lleva l'Albert a les 4:45!!!... però a les 6 també ha de fer molta mandreta...jo m'hauré de llevar cap a les 6:45 si vull que les noies vagin fent i no haver de córrer al final, perque una entra a les 8 i les altres a les 9...En fi, a posar-hi ous, pasta...tot el que ens doni energia!!! Una abraçada!
EliminaUn post super encertat, jo torno avui de les vacances! :)
ResponEliminaI aquests ous farcits, encara amb regust d'estiu, em semblen senscionals, ideals per tenir a punt a la nevera quan tornes de la feina el primer dia de curs ;)
Apa doncs!, després de la muntanya i l'escalada et calen vitamines, energia...i molts ous!!! jjeje, Bona tornada Gemma!
EliminaMerce me alegro de volver a la normalidad y poder visitaros y si, estos huevos ayudan sin duda mejor a la vuelta a la normalidad,estan divinos asi
ResponEliminabona setmana
peto
Gracies Miquel!, la veritat és que amb l'alvocat queden molt suaus i gustosos. Encantada de tenir-te per aquí!
EliminaBen bons, tu ho has dit! Mercè, tornem a casa i... ens espera la cuina. Que bé, oi? Perfecte el toc de gambes als ous! Petons
ResponEliminaHola Marira, moltes gràcies!. La veritat és que queden ben suaus i bons. La cuina sempre és una bona vàlvula d'escapament i garantia d'una bona estona per als que ens agrada,oi?. Amb els temps que corren ja ens cal posar-hi OUS I CUINA!!!jeje, una abraçada!
EliminaUna clàssic que es pot farcir de mil formes diferents. i que sempre venen de gust.
ResponEliminaPetons
Tens tota la raó, per això m'agraden tant les coses farcides, perquè admeten varietat de combinacions!.A reveure Quima!
EliminaEt pots creure que porto tot l'estiu dient-me que prepararé d'una vegada per totes uns ous farcits? doncs m'hauré d'afanyar abans no ens vingui el fred de cop!
ResponEliminaQue bons i fresquets han de ser...petons i benvinguts a la rutina de nou!
Hola guapa!, crec que no cal que faci fred per tastar-los... de fet com a entrant també es fa per Nadals...i es boníssim igualment. Una abraçada.
EliminaMercè, una recepta senzilla rapida i molt bona.
ResponEliminaEs que les coses farcides m'agraden d'allò més!, et permet jugar!
EliminaQue llaminers que són els ous farcits!! molt fàcil i ràpida, genial!
ResponEliminaOi que sí?, moltes gràcies!les coses senzilles són les millors!A reveure.
EliminaA casa encara en fem, però amb més maionesa. Molta maionesa!! A tope!! hehehehe :)
ResponEliminaJo també els banyaria amb maionesa...però intento contenir-me...jaja. Un petó Oscar!
Eliminajo he tornat avui al meu blog, i vacances....ja les tinc ben oblidades, en vaig fer 15 dies al juliol.
ResponEliminaM'agraden molt els ous farcits, és un plat que ja feia la meva mare i que no falta a casa meva
ptns
Caram quins ous més abellidors que has preparat!
ResponEliminaNo sé perquè no n'he fets mai.. i mira que aquesta recepta m'agrada ben molt.
Espere que tot t'anirà bé. Veig que les xiquetes van amunt amunt.
Una besada,
Xavier
Un clàssic de sempre, que agrada a tothom.
ResponEliminaMolt bó.
Petonets