mousse de coco

mousse de coco

dilluns, 15 de desembre del 2014

GALETES DE NADAL-amb canyella, ametlla i llimona

Aquestes galetes poden ser el final d'un bon àpat de Nadal!, amb les aromes de canyella, ametlla i llimona tenim unes galetes que omplen la boca de sabor, de contrast, amb una textura cruixent i a l'hora tova!, tasteu-les!




INGREDIENTS
250 gr farina d'ametlla
300 de farina normal
250 de mantega
250 de sucre
1 ou
1 sobre de llevat
4 cullerades soperes de llet
1 cull postres de canyella pols
Ratlladura de l/2 llimona
*sucre graç per a la presentació.

Barregem la mantega pomada amb el sucre, l'ou, la llet, la farina amb el llevat, la ratlladura, la canyella i la farina d'ametlla.

Pastem la massa fins que tot lligui perfectament.
Aplanem la massa entre dos papers de forn però que tingui un cert gruix.
Deixem reposar a la nevera mentre escalfem el forn a 180º
Treiem de la nevera i ràpidament fem les formes (aquesta massa de seguida s'estova)
Posem les galetes a la plata de forn i enfornem uns 8-10 minuts (just que comencin a daurar-se)
Deixem refredar completament i empolvorem amb sucre glaç.

BON RESSOPÓ!

5 comentaris:

  1. m'encanten!! tot i que son un pecat!! haurien d'estar prohibits jeje Petons

    ResponElimina
  2. Quins tres ingredients.... Mmmmm puc assaborir desde aqui
    Muas

    ResponElimina
  3. Ostres...també me les apunto!!!
    Segueixo remenant
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  4. Ostres...també me les apunto!!!
    Segueixo remenant
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina