mousse de coco

mousse de coco

diumenge, 22 de febrer del 2015

5 ANYS DESTAPANT CASSOLES!!! / HELP! PROPOSEU-ME PASTISSOS ESPECIALS!!

Doncs sí, sembla que no en faci més de 2 o 3 però ja en són 5!

Podría escriure un llarguíssim text de tot el que han representat per a mi aquests 5 anys, però intentaré ser breu. En aquests 5 anys he aconseguit donar forma a la que és la meva gran afició, he après moltíssimes coses de tots vosaltres, he assistit a classes de cuina molt profitoses, he conegut física i virtualment una colla de gent molt i molt fidel, que per moltes temporades que personalment hagi estat sense publicar gaire sovint, sé que estan allà i sempre disposats a participar de jocs, divertiments...culinaris que se m'hagin acudit.

Sempre, per a l'aniversari, us he fet alguna proposta divertida, i SEMPRE heu respòs amb una fidelitat i un bon rotllo que fa emocionar!. Recordo la proposta que em "retéssiu" a fer una mousse curiosa i em vau fer unes propostes divertidíssimes, recordo l'any passat quan us vaig proposar a vosaltres a fer un plat VERMELL i me'n vau fer arribar més de 20!, originals, senzilles, enginyoses...

Per als 3 anys de blog us vaig preguntar quin era el vostre pastís estrella i "normes" bàsiques per als vostres pastissos d'aniversari (forma, ingredients, presentació...).
Us explico: aquest any tinc una colla d'aniversaris especials: 40 anys/ 50 anys/ 65 anys/ 15 anys /     80 anys i uns altres 50 anys..... a la familia!!!!, jajajajaja, i m'agradaria encarregar-me del pastís.

US VULL DEMANAR QUE M'HI AJUDEU: Tinc algunes idees per alguns (pastís de pastanaga farcit amb nata i algun fruit sec, pastissos amb la forma dels números, pastís escacs......), però m'agradaría molt que em deixessiu fotos, enllaços...amb pastissos fets per vosaltres, d'aquells que han triomfat en els vostres aniversaris, festes, compromisos...Explicant la recepta i fotos. Podeu fer-ho com a entrada al vostre blog o deixar-me aquí l'enllaç com a comentari!!!!, Feu quan volgueu, estaria bé, al llarg d'aquesta setmana, jo ho aniré mirant, però sobretot deixeu-me l'enllaç aquí a sota, com a comentari, per no saltar-me cap!!!

Us agrairé MOLTÍSSIM que em doneu idees!, sempre us tinc molt en compte, i més sabent que ho fareu amb molta estima. GRÀCIES!!!

De moment a casa, avui, hem celebrat els 5 anys amb un postre senzillíssim que feia dies em demanaven les nenes: maduixes amb xocolata fosa! (3 amb xocolata amb llet per la gran, que no li agrada la xocolata negre...)




22 comentaris:

  1. Per molts anys! No sé si podré fer-te contenta amb això del pastís, però el que compta és que jo seré aquí per tastar-los!! jajajajajaj
    Molts petons
    Quima (la teva BEFA)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho has expresat perfectament!, tú si que sabes....jajajajaja

      Elimina
  2. Per molts anys!!! Com passa el temps!!! Darrera del blog anem deixant història, a mi m'agrada anar endarrera i llavors és quan m'adono del pas del temps i de la quantitat de receptes que anem posant.
    Ahir vaig fer un pastís de gintònic fantastic per celebrar algun aniversari i molt facil de fer, a veure si despres el penjo al blog i et passo l'enllaç.

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltes gràcies Cristina!, entre moltes coses positives d'aquests 5 anys, t'he conegut a tú!, una abraçada. Em miraré aquest pastís amb MOLT de gust!

      Elimina
  3. Nenaaaa....5 anys!!! Deu ni do... Jo, dels de números, n'he fet un munt. Ja et pasaré fotos, si vols, perquè em sembla que al blog no en tinc cap de publicat,..jeje
    He deixat una idea al facebook.
    Petonets. En breus et vinc a veure. "palabrita del niño jesús"

    ResponElimina
    Respostes
    1. JAJAJAJA, guapa!!!, moltes gràcies!, ara ho miro. M'anirà molt bé les recepes i les fotos dels numeros.

      Elimina
  4. Moltes felicitats i que en siguin molts més, ens estàs ensenyant moltes coses bones.
    Mercè, amb sembla que no podré ajudar-te gaire, ja saps que no soc massa de pastissos i els que tinc son dels més fàcils del mon mundial.
    Molts petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. gracies Sion!, t'agraeixo que hagis passat per aquí!!! una abraçada!

      Elimina
  5. Per molts anys, moltes felicitats per el teu cumpleblog.
    Te dejo esta receta, que es todo un delicioso pecado mirar.
    Petonets.
    http://paprikaenlacocina.blogspot.com/2014/02/tarta-cremosa-de-chocolate-blanco-y-kiwi.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltes gracies Rosa!, acabode veure el pastís i és una passada... ha de ser molt fi. I m'agrada molt la decoració dels cristalls de sucre!

      Elimina
  6. Felicitats!!! Al meu blog hi ha uns quants pastissos, hi ha un de piruletas molt simpátic...!
    Petonets

    ResponElimina
  7. Per molts anys! passen els anys i no te n'adones fins que dius, el núm... 5 ja són i si mires la feina feta t'esgarrifes... ! jo no els compto... crec que ja en porto 7 o 8...! deu ni do!! així que al bloc n'hi trobaràs uns quants, a veure si et poso algun enllaç. petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltes gracies Teresa!, em passaré a veure els teus pastissos!!!

      Elimina
  8. Moltes felicitats! Tinc una pila de receptes de pastís al blog però potser la més original, un pastís amb forma de dinosaure, però potser no fa gaire amb aquests aniversaris que tens a la vista, no? ;) Per molts anys!
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. doncs per què no?, jajaja, ara el busco!!! Moltes gracies!

      Elimina
  9. Felicitats! Qualsevol pastís que facis serà l' encertat.

    ResponElimina
  10. Noia, això ja es un nombre important!!!!!!!!!
    Felicitats i per molts mes anys.
    Es possible que jo ja els allí fet, ho tindré en compte, se que mes o menys
    varem començar quasi al mateix temps.
    Mira al blog el apartat de pastissos.
    Petons

    ResponElimina
  11. Bona nit guapíssima!
    Som de la mateixa quinta, nosaltres els fem a l'agost... felicitats!
    Et proposa dos pastissos que a casa agraden molt, un de formatge i raïm que fa molta patxoca, i el de pastanaga especiat que ens encanta!
    https://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/2013/01/31/pastis-de-formatge-i-raim/
    https://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/2011/04/06/pastissets-de-pastanaga-especiats/
    Espero que t'agradin!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  12. Mercè, aquí tens la meva recomanació http://crijoarmael.blogspot.com.es/2015/02/pastis-de-gintonic.html
    Tot i que no és apte per a menors espero que et serveixi.

    ResponElimina
  13. moltes felicitats .... i encantat de col.laborar, que tens raó i aixó dels aniversaris cal celebrar-los tots!! no se'n pot escapar ni un...
    i qué dificil, recomanar un pastis.... un d'original,fresc i delicios que a casa i als nostres convidats va agradar molt http://lesreceptesdesthilari.blogspot.com.es/2014/06/pastis-de-melo-amb-formatge-fresc-de.html
    una abraçada

    ResponElimina
  14. Gràcies Isabel, cristina, cristina i Alfons!
    Estic veient els vostres pastissos i vaig prenent nota.... Moltes gràcies a tots!

    ResponElimina