mousse de coco

mousse de coco

dissabte, 11 d’abril del 2015

OPERACIÓ PLATS LLEUGERS!: TOMÀQUETS FARCITS

Amb el bon temps, a mi em venen de gust receptes lleugeres, fresques, saludables, noves i amb color. Tenint en compte que el meu cos "fabrica" força colesterol... més val faci aquest tipus de receptes, tot i que a casa ja mengem molta verdura, carn a la planxa, pocs fregits...

He començat a fer algunes d'aquestes receptes, i us presento la primera:
Tomaquets farcits. Ja em direu què us en sembla!

INGREDIENTS: (no he mesurat les quantitats ja que amb aquesta recepta no cal)

2 tomàquets d'amanir.
formatge fresc (o mató, quark...el que més us agradi)
bocins de nous
herbes aromàtiques (orenga i cibulet)
sal, oli


SOM-HI:

Buidem els tomàquets i salem una mica per dins.
Fem una barreja amb el formatge, les herbes i les nous.
Omplim els tomàquets amb el farcit i hi posem un rajolí d'oli.
* podem posar una mica d'enciam al plat i els tomàquets al damunt.
Jo vaig afegir una mica de pasta i vaig fer plat únic.



5 comentaris:

  1. Molt bona recepta Mercè, sobretot de cara al temps que entrem , i sobretot ens va bé per l'operació bikini ....jejejje
    Petons

    ResponElimina
  2. m'encanta aquesta recepta per l'operació bikini! petons

    ResponElimina
  3. Molt sana i refrescant. Me l'apunte!
    Una abraçada,
    Júlia.

    ResponElimina
  4. Doncs a mi em sembla genial, perquè sóc addicta a les tomates i a qualsevol tipus de formatge, així que això m'agrada si o si! M'ho guardo per preparar-ho algun dia ;)

    ResponElimina
  5. Quines ganes que tinc de menjar plats com aquests: tomàquets farcits, pastissos salats..ainss.

    ResponElimina