Amb el bon temps, a mi em venen de gust receptes lleugeres, fresques, saludables, noves i amb color. Tenint en compte que el meu cos "fabrica" força colesterol... més val faci aquest tipus de receptes, tot i que a casa ja mengem molta verdura, carn a la planxa, pocs fregits...
He començat a fer algunes d'aquestes receptes, i us presento la primera:
Tomaquets farcits. Ja em direu què us en sembla!
INGREDIENTS: (no he mesurat les quantitats ja que amb aquesta recepta no cal)
2 tomàquets d'amanir.
formatge fresc (o mató, quark...el que més us agradi)
bocins de nous
herbes aromàtiques (orenga i cibulet)
sal, oli
SOM-HI:
Buidem els tomàquets i salem una mica per dins.
Fem una barreja amb el formatge, les herbes i les nous.
Omplim els tomàquets amb el farcit i hi posem un rajolí d'oli.
* podem posar una mica d'enciam al plat i els tomàquets al damunt.
Jo vaig afegir una mica de pasta i vaig fer plat únic.
Molt bona recepta Mercè, sobretot de cara al temps que entrem , i sobretot ens va bé per l'operació bikini ....jejejje
ResponEliminaPetons
m'encanta aquesta recepta per l'operació bikini! petons
ResponEliminaMolt sana i refrescant. Me l'apunte!
ResponEliminaUna abraçada,
Júlia.
Doncs a mi em sembla genial, perquè sóc addicta a les tomates i a qualsevol tipus de formatge, així que això m'agrada si o si! M'ho guardo per preparar-ho algun dia ;)
ResponEliminaQuines ganes que tinc de menjar plats com aquests: tomàquets farcits, pastissos salats..ainss.
ResponElimina