mousse de coco

mousse de coco

dimecres, 15 d’abril del 2015

PLATS LLEUGERS: CREMA DE REMOLATXA

Seguint amb aquesta col.lecció de plats saludables i lleugers avui us presento aquesta crema ben bona i suau.
De fet, recorda el gaspatxo però amb gust a remolatxa. Original i amb un color preciós!

INGREDIENTS:
800 gr de remolatxa cuïta
2 iogurts
un bocí de ceba tendre
oli, sal, unes gotes de vinagre i cibulet

SOM-HI:
Batem la remilatxa amb els iogurts i el bocí de ceba al túrmix.
Anem afegint una mica de ceba, oli i sal a gust.
Com que ens quedarà molt espès, ho anem rebaixant amb una mica d'aigua.
Reservem a la nevera fins al moment de servir.
Decorem amb cibulet, julivert, ametlles granet, ou dur ratllat...cadascú com més li agradi!



4 comentaris:

  1. Tu ho has dit: el color de la remolatxa així en forma de crema és una preciositat!

    ResponElimina
  2. Amb aquest color la crema de remolatxa entra pels ulls! Així si que ens poden cuidar sense sufrir no gens ni mica!!!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  3. Molt refrescant, sana i lleugera! La provaré.
    Una abraçada,
    Júlia

    ResponElimina