Seguint amb aquesta col.lecció de plats saludables i lleugers avui us presento aquesta crema ben bona i suau.
De fet, recorda el gaspatxo però amb gust a remolatxa. Original i amb un color preciós!
INGREDIENTS:
800 gr de remolatxa cuïta
2 iogurts
un bocí de ceba tendre
oli, sal, unes gotes de vinagre i cibulet
SOM-HI:
Batem la remilatxa amb els iogurts i el bocí de ceba al túrmix.
Anem afegint una mica de ceba, oli i sal a gust.
Com que ens quedarà molt espès, ho anem rebaixant amb una mica d'aigua.
Reservem a la nevera fins al moment de servir.
Decorem amb cibulet, julivert, ametlles granet, ou dur ratllat...cadascú com més li agradi!
Tu ho has dit: el color de la remolatxa així en forma de crema és una preciositat!
ResponEliminaAmb aquest color la crema de remolatxa entra pels ulls! Així si que ens poden cuidar sense sufrir no gens ni mica!!!
ResponEliminaPetons
Palmira
Molt refrescant, sana i lleugera! La provaré.
ResponEliminaUna abraçada,
Júlia
Quina preciositat de crema!!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça