FELIÇ SANT JORDI A TOTHOM!
Ahir al vespre ens vam avançar i ja van arribar les primeres roses...evidentment...COMESTIBLES!
Això és un divertiment que podeu fer fàcilment avui per dinar o sopar!
Es tracta només de fer un sofregit de ceba i tonyina que posareu al fons d'una plata.
Al damunt una bona capa de puré de patata ben espès (li he passat finament una forquilla per marcar una trama.
Decoreu amb olivetes al voltant i feu les flors: cherry-cibulet fent de tija i tàperes fent de fulles.
Poseu a la nevera i serviu ben fresquet!
I quin goig que fa, Mercè.
ResponEliminaFeliç Diada de Sant Jordi.
Quina pinta més bona, i a més perfecte per la diada de sant jordi!
ResponEliminaPetons
Palmira
Quina bona idea!!!!!!!!
ResponEliminaSenzill, ideal per el dia de Sant Jordi.
Petons
Sempre venen de gust les receptes senzilles i saboroses! Un petó!!
ResponEliminaUna muy buena idea, fácil y sabrosa, te ha quedado muy bien para la foto
ResponEliminaBon cap de setmana