Feia temps que volia probar de fer a la meva manera aquesta recepta tan especiada. Jo no en vaig posar tantes com normalment he vist en aquestes receptes, però va quedar realment gustós i bo.
Us recomano que la probeu de fer!
INGREDIENTS:
Pollastre a daus
llet de coco
pebrot vermell
ceba
curry, pebre, sal, gingebre pols, pebre vermell, nou moscada
SOM-HI:
Fem els daus de pollastre ben amarats amb oli, sal i pebre.
Afegim a dauets el pebrot vermell i la ceba. Reservem.
En aquest oli aboquem les espècies amb cura que no es cremin, afegim mica en mica la llet de coco.
Deixem redueixi una mica i hi afegim els daus de pollastre amb ceba i pebrot que hem reservat.
Deixem donar unes voltes i llestos!
Aquest plat està molt més bo deixat reposar una estona, Així tot va agafant el gust de les espècies i la salseta es va espessint una mica.
m'ha agradat com a idea de plat ràpid i per endur-te! bona proposta! petons
ResponEliminaEls currys a cas ens agraden molt, a més es poden fer d'un dia per l'altre i milloren o a l'últim moment al wok :o)
ResponEliminaT'ha quedat un sopar ben bo!
Peto i bona setmana
Palmira
Jo tampoc sóc fan de tanta espècie. Quin constrast el curry i el coco, oi?
ResponElimina