Si senyors i senyores!, Després de l'agost comencem de nou la convocatoria de DEL BLOG AL PLAT amb un blog boníssim, complet, amb bon gust i presentació: FEM UN MOS.
Com sempre, presento la meva recepta un dia abans per tal que els més matiners ja podeu demà anar posant les vostres propostes!
Em va costar tot un matí decidir per una recepta de la Sión, i com que no ho vaig aconseguir,,,n'he fet dues!, jajaja, bones, senzilles i que repetiré ben segur!
TORRE MULTICOLOR
INGREDIENTS:
1 patata gran
1 ou
filets d'anxova
tonyina
olivada
pebrot vermell del piquillo
oli,sal
amanida variada
SOM-HI:
Bullim la patata i en fem un puré espesset.
Fem l'ou dur i el ratllem i el barregem amb la tonyina.
Dividim el puré en tres parts. A una li afegim unes cullerades d'olivada. a l'altre els pebrots del piquillo que haurem escorregut i triturat (jo amb un rajolinet de nata líquida). La darrera part bdel puré la barregem amb la tonyina i l'ou dur.
Agafem un aro (o no ) i fem les tres capes de purés.
Finalment decorem amb les anxoves i acompanyem amb amanida verda.
*He afegit una mica de maionesa d'orenga que li dóna un punt interessant al plat.
GOTET DE BRANDADA I CREMA DE PIQUILLOS
INGREDIENTS:
2OO de bacallà dessalat
200 oli d'oliva
1/2 pot de pebrot piquillo
2 grans d'all
pebre negre (jo no)
SOM-HI:
Confitem els alls en oli calent (55º) I fora del foc confitem el bacallà sense pell uns minuts.
Triturem el bacallà posant una mica del mateix oli per tal que adquireixi la textura desitjada.
Escorrem els pebrots i els passem lleugerament per una paella amb una mica de sal. Triturem.
Muntem el gotet posant una capa de brandada i sbre la de piquillos.
He decorat amb una mica d'olivada.
ESPERO VEURE LES VOSTRES PROPOSTES! POSEU AQUÍ L'ENLLAÇ, NO US OBLIDEU!!!
Les 00.00- Ni fet expressament!!!
ResponEliminaAqui tens la meva recepta del blog Fem un Most.
Ja veus que no he faltat,eh!
Petons a tots.
http://caprofiti.blogspot.com.es/2015/09/truita-de-mongetes-de-santa-pau-i-pernil.html
Ets fidel i fantastica Gemma. Moltes gracies!
EliminaBon dia!
ResponEliminaAquí tens la meva! http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2015/09/20/figues-amb-iogurt-i-xocolata-blanca/
Gracies gemma!, despres entrare al blog. Ja tinc ganes de fer coses amb figues!!
EliminaGracies com sempre per participar!
http://bufetdepostres.blogspot.com.es/2015/09/tulipes-amb-mato-i-raim.html...Aquí la meva!
ResponEliminaGracies cristina!, un postre precios i bonissim!, en una estona viatjo al teu blog!
EliminaMerci per la teva proposta!
Bon dia, aquí tens la meva aportació. Molts petonets!!
ResponEliminahttp://paambtomaquet-marylou.blogspot.com.es/2015/09/arros-de-muntanya-del-blog-al-plat.html
Gracies per participar un cop mes Maria!, mirare aquest arrosset!
EliminaQuin lluïment Mercè! La brandanda m'agrada moltíssim!!! i el la torre és una proposta molt interessant per un sopar d' estiu. Sempre ve de gust un plat com aquest.
ResponEliminaMoltes gracies Cristina, s'agraeix moltíssim el comentari!!!
EliminaAquí teniu uns rotllets de conill, una magnífica recepta de la Sion cuinada a la manera ganxeta... amb vermut de Reus heheh.
ResponEliminahttp://nototsonpostres.blogspot.com.es/2015/09/rotllets-de-conill.html
PTNTS
Dolça
Gracies Gloria!, ara voy cap al teu blog!, mervi per psrticipar!
EliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaHola Mercè, aquí tens el meu braç d'espinacs http://crijoarmael.blogspot.com.es/2015/09/brac-despinacs-farcit.html
ResponEliminaVaig a veure el teu braç!, merci per la teva fidelitat!
EliminaPer uns minutets no he arribat a temps, però encara que sigui fora de temps us deixo la meva aportació: Mos de mozzarella i anxoves. Una amanida ben bona i refrescant.
ResponEliminahttp://alpotpetitcuina.blogspot.com.es/2015/09/mos-de-mozzarella-i-anxoves-la.html
Fins a la propera
Conxita
Fora de temps res!, moltes gravies per participar!, ara et visito!
EliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
EliminaUn plat super bo!! em sap greu però no he pogut participar...encara vaig a mig gas... al proper sens falta!!
ResponEliminaTranquil.la teresa, merci!
ResponEliminaMercè he tingut problemes amb internet.
ResponEliminaNo te enviat l'enllaç.
Aquí el tens
http://lacuinadelaisabel.blogspot.com.es/2015/09/mos-de-farcells-despinacs.html
gracies isabel!, tu no falles mai!
EliminaMENJA DE BACALLÀ: http://menjadebacalla.blogspot.com/2015/09/crema-de-pastanaga-amb-calamars.html
ResponEliminaSONIA PANO: PASTÍS DE FORMATGE I LLIMONA (AFEGIRÉ LA FOTOGRAFÍA )
ResponEliminaAquest mes casi que no he trepitjat la cuina!! A la següent a veure si m'hi poso ;)
ResponEliminaGracies escollir el FEM UN MOS, pel temps dedicat a navegar entre les meves receptes i per les paraules sobre las propostes del blog.
ResponEliminaUna presentació fantàstica de les dues receptes.
Moltes gracies Mercè, Una abraçada
GRACIES A TU PER DEIXAR-NOS GAUDIR DEL TEU BLOC!
Elimina