mousse de coco

mousse de coco

dijous, 21 d’octubre de 2010

PERES FARCIDES






Ja sé que ha començat el fred i potser les coses calentones vénen més de gust, però un entrant és un entrant i si és fresc ja ens escalfarem després amb un primer o segon ben calent,no?. Us proposo unes peres farcides que cadascú pot omplir amb el que li vingui de gust. Potser un farcit més aviat suau li escau més, però també proposo una opció més atrevida que com a contrapunt va quedar prou bona. Ja m'ho direu!


INGREDIENTS:

Peres Conference (o les que sapigueu són bones...que a vegades costa trobar-ne...)

Formatge cremós (neutre, tipus Philadelphia)

Tiretes de pernil dolç

Ametlla granet

-----------------

Barretes de peix

Tonyina

Olives

Maionesa

orenga


SOM-HI:


Pelem i tallem la pera pel mig. Treiem el cor buidant una miqueta.


Per a la primera opció farcim la pera amb el formatge i cobrim amb talls de pernil i l'ametlla.


Per a la segona opció barregem la tonyina, els palets, les olives a bocins i la maionesa i empolvorem amb l'orenga. Amb aquest preparat omplim la pera.


Fàcil, ràpid i bo.

19 comentaris:

  1. Ostres, ara sí que m'has sorprès, no he farcit mai unes peres com a plat salat!
    Àixò s'ha de provar... encara que ja comenci la fresqueta, és veritat que un aperitiu fred seguit d'un plat calent sempre es posa bé ;)

    ResponSuprimeix
  2. Unes cassoletes de pera, això sí que no ho havíem vist mai. Ens sembla fantàstic com a aperitiu, la fruita neteja i obre la gana!

    ResponSuprimeix
  3. Mai se m'havia passat pel cap farcir unes peres, però reconec que a mesura que anava llegint els ingredients se'm feia la boca aigua. Ha d'estar deliciós! i és un entrant que sorprèn segur, ho tindré en compte.
    Fins aviat!

    ResponSuprimeix
  4. M'encanta la idea, em sembla una combinació d'allò més original.
    i és que la fruita té més opcions que no només presentar-se en les postres, tu ho has demostrat amb aquesta proposta :)

    Enhorabona, que passis un feliç dijous

    ResponSuprimeix
  5. Oh, m'encanta aquesta idea, a més, queda una presentació molt original.
    Petonets

    ResponSuprimeix
  6. No les coneixia aqeutes...
    Molt de gust..jeje.
    Petonàs!

    ResponSuprimeix
  7. Carai, jo tmpoc mai hagués pensat en un farciment salat per les peres...no descarto provar-les per algun aperitiu!

    ResponSuprimeix
  8. Una idea genial! Provaré les dues opcions, tinc curiositat per veure com lliguen amb la pera. T'han quedat molt guapes de presentació!

    ResponSuprimeix
  9. Magnifiques peres farcides, en prenc nota...

    Un petó,

    ResponSuprimeix
  10. Que original...Merçe
    Mai he vist unes peres amb aquest farcit

    Un petonet

    ResponSuprimeix
  11. Luce exquisito y la presentación me encanta!
    Qué tengas un hermoso día!
    besitos,

    ResponSuprimeix
  12. Una idea fantastica!Aemas queda muy chula la presentacion.
    Besets.

    ResponSuprimeix
  13. Al primer cop d'ull s'han semblat patates, que ho tenim més vist, amb les peres a banda de que deu estar molt bo, es molt original!

    ResponSuprimeix
  14. Així si que val la pena “partir peres” amb tu, no hauria pensat mai en farcir les peres, s’ha de provar
    Petons

    ResponSuprimeix
  15. Fa molts anys...uns 20, una amiga meva, alemanya, va fer un sopar d'amics i va fer unes peres farcides amb formatge cremós i alguna cosa més que no recordo.Des d'aleshores que tenia al cap fer-ne algún dia, així que ja veieu si vé de lluny i de fa temps!.Per cert, la meva amiga i col.legues seus que també vivien a Barcelona tenien un gust exquisit en presentar els plats i la taula!Gràcies a tots!

    ResponSuprimeix
  16. M'has deixat bocabadada... mai se m'hauria acudit farcir unes peres amb res salat! PErò amb el que tu hi poses segur que són bones! :D
    Petonets!

    ResponSuprimeix
  17. Jo tampoc havia vist mai unes peres combinades així! Per a mi hauràn de ser peres 'tovetes' i no pas de les cruixets.... una idea molt original!! :)

    ResponSuprimeix
  18. mai he farcit peres, i la veritat és que són una miqueta les oblidades de la meva cuina.
    Bo i bonic aquest entrant que ens has preparat!

    PTNTS
    Dolça

    ResponSuprimeix
  19. Uooooooooooooooooo!!!!!! sense paraules!!!! :-)

    ResponSuprimeix