Ja sé que ha començat el fred i potser les coses calentones vénen més de gust, però un entrant és un entrant i si és fresc ja ens escalfarem després amb un primer o segon ben calent,no?. Us proposo unes peres farcides que cadascú pot omplir amb el que li vingui de gust. Potser un farcit més aviat suau li escau més, però també proposo una opció més atrevida que com a contrapunt va quedar prou bona. Ja m'ho direu!
INGREDIENTS:
Peres Conference (o les que sapigueu són bones...que a vegades costa trobar-ne...)
Formatge cremós (neutre, tipus Philadelphia)
Tiretes de pernil dolç
Ametlla granet
-----------------
Barretes de peix
Tonyina
Olives
Maionesa
orenga
SOM-HI:
Pelem i tallem la pera pel mig. Treiem el cor buidant una miqueta.
Per a la primera opció farcim la pera amb el formatge i cobrim amb talls de pernil i l'ametlla.
Per a la segona opció barregem la tonyina, els palets, les olives a bocins i la maionesa i empolvorem amb l'orenga. Amb aquest preparat omplim la pera.
Fàcil, ràpid i bo.
Ostres, ara sí que m'has sorprès, no he farcit mai unes peres com a plat salat!
ResponEliminaÀixò s'ha de provar... encara que ja comenci la fresqueta, és veritat que un aperitiu fred seguit d'un plat calent sempre es posa bé ;)
Unes cassoletes de pera, això sí que no ho havíem vist mai. Ens sembla fantàstic com a aperitiu, la fruita neteja i obre la gana!
ResponEliminaMai se m'havia passat pel cap farcir unes peres, però reconec que a mesura que anava llegint els ingredients se'm feia la boca aigua. Ha d'estar deliciós! i és un entrant que sorprèn segur, ho tindré en compte.
ResponEliminaFins aviat!
M'encanta la idea, em sembla una combinació d'allò més original.
ResponEliminai és que la fruita té més opcions que no només presentar-se en les postres, tu ho has demostrat amb aquesta proposta :)
Enhorabona, que passis un feliç dijous
Oh, m'encanta aquesta idea, a més, queda una presentació molt original.
ResponEliminaPetonets
No les coneixia aqeutes...
ResponEliminaMolt de gust..jeje.
Petonàs!
Carai, jo tmpoc mai hagués pensat en un farciment salat per les peres...no descarto provar-les per algun aperitiu!
ResponEliminaUna idea genial! Provaré les dues opcions, tinc curiositat per veure com lliguen amb la pera. T'han quedat molt guapes de presentació!
ResponEliminaMagnifiques peres farcides, en prenc nota...
ResponEliminaUn petó,
Que original...Merçe
ResponEliminaMai he vist unes peres amb aquest farcit
Un petonet
Luce exquisito y la presentación me encanta!
ResponEliminaQué tengas un hermoso día!
besitos,
Una idea fantastica!Aemas queda muy chula la presentacion.
ResponEliminaBesets.
Al primer cop d'ull s'han semblat patates, que ho tenim més vist, amb les peres a banda de que deu estar molt bo, es molt original!
ResponEliminaAixí si que val la pena “partir peres” amb tu, no hauria pensat mai en farcir les peres, s’ha de provar
ResponEliminaPetons
Fa molts anys...uns 20, una amiga meva, alemanya, va fer un sopar d'amics i va fer unes peres farcides amb formatge cremós i alguna cosa més que no recordo.Des d'aleshores que tenia al cap fer-ne algún dia, així que ja veieu si vé de lluny i de fa temps!.Per cert, la meva amiga i col.legues seus que també vivien a Barcelona tenien un gust exquisit en presentar els plats i la taula!Gràcies a tots!
ResponEliminaM'has deixat bocabadada... mai se m'hauria acudit farcir unes peres amb res salat! PErò amb el que tu hi poses segur que són bones! :D
ResponEliminaPetonets!
Jo tampoc havia vist mai unes peres combinades així! Per a mi hauràn de ser peres 'tovetes' i no pas de les cruixets.... una idea molt original!! :)
ResponEliminamai he farcit peres, i la veritat és que són una miqueta les oblidades de la meva cuina.
ResponEliminaBo i bonic aquest entrant que ens has preparat!
PTNTS
Dolça
Uooooooooooooooooo!!!!!! sense paraules!!!! :-)
ResponElimina