La pasta de full ha estat per a mi una descoberta des de fa un temps, i navegant entre blocs un se'n adona de la multitud d'aplicacions, formes, farcits...que se li poden fer. Ja n'he fet una colla d'invents i d'altres idees agafades d'aquí i d'allà. De fet estic "maquinant" un berenar de Halloween amb canalla (a part de la festa de TOT SANTS amb els panellets,castanyes i moniatos que a casa no faltarà mai!), on farem cosetes "terrorifiques" amb pasta de full que demà mateix començarem a practicar per l'aniversari de la Laia que fa 9 anys!. Avui us presento unes palmeretes molt fàcils i que als nens els fa molta gràcia.
INGREDIENTS:
1paquet de pasta de full (rectangular)
crema de xocolata (nocilla,nutella...)
un ou per pintar
SOM-HI:
Amb la massa estirada l'omplim de crema de xocolata però no en excés, sinó al cargolar sortiria tota. Enrotllem per ambdós bandes com veieu a la foto fins que coincideixin al mig, i si cal hi poseu una mica d'aigua perquè enganxin. Posem a la nevera per tal que s'endureixi una mica i poguem tallar les palmeres com si fossin talls de fuet. Pintem una mica la massa amb l'ou batut i tallem ràpidament. Enfornem a 180º uns 15 minuts fins que les veiem daurades però no massa!
mmmmmmm aixo queda apuntat !!! quedan ben bonas
ResponEliminam'apunto la recepta !!
SAL2
Ostres, aquestes t'han quedat ben farcides, eh?
ResponEliminaÉs d'aquelles receptes que puc fer amb les meves nebodes, me l'apunto ;)
Perfectes, i aguanten molt bé durant la setmana per anar fent esmorzars a la feina! :)
ResponEliminaNocilla i ademés calenteta...ummm que bones, tinc pasta de full a la nevera, ja veuras, ja com cauren
ResponEliminaFelicitats pel cumple de la Laia!!!
molts petonets
bon cap de setmana
Jo vaig descobrir aquest tipus de palmeretes aquest estiu... i quina gran descoberta!! Que bones i fàcils, t'han quedat amb una pinta genial!
ResponEliminaBoníssimes!!! jo les he fet sense xocolata, són una canya, però amb la xocolata són una bomba, eh!!!!
ResponEliminaPetonets
QUE FÁCIL, QUE BUENA Y QUE SENCILLA. BESET DE ORQUIDEA59
ResponEliminaSi ho veu en Marcel demà tinc olleres de xocolata per berenar!!
ResponEliminaWow, però quina pinta més bona que tenen aquestes palmeretes, de debò.
ResponElimina'Quasi' impossible resistir-se'n!
Segur que són delicioses
Bon cap de setmana!
Quina idea, ja t'explicaré com m'han sortit
ResponEliminaMadre mia , que ricuraaa, me llevo tres. un beso.
ResponEliminaSi demà cal que vingui vestida de monstre o de draculina, m'ho dius... Ja saps de la meva dèria per les pelis de por... Saps què? Millor fas invents culinaris i me'ls menjo, jejejej
ResponEliminaFins demàaaaaaaaaaaaaa
QUIMA
Bona idea... i ben fàcil!
ResponEliminala pasta de full és magnifica...dona sempre resultats sorprenents tot i amb receptes ben senzilles....
ResponEliminaUna abraçada
Buenisimo,y mas facil imposible!Siempre estare agradecida,al inventor de la pasta de hojaldre.
ResponEliminaBesets.
Fàcils i boníssimes!
ResponEliminaFelicitats a la Laia!
PTNTS
Dolça
Quina manera més profitosa de fer servir la pasta de full, una altra que m'apunto per fer-la ja! Per molts anys a la noieta, segur que gaudirà d'allò més fent provatures a la cuina, ja ens les ensenyaràs!
ResponEliminaMolt fàcils i boníssimes! que xulo poder venir a berenar a casa teva!
ResponEliminaAppa! quina bona pinta!
ResponEliminaJa he vist en algun blog un recopilatori de totes les receptes que es poden fer amb pasta de full.
Per mi ara el repte és fer-la jo mateixa a casa...algun dia...
Felicitats a la Laia!
Jo en faig sense xocolata, amb sucre, però m' anoto aquesta idea de la xocolata per dintre que segur que a casa meva tenen molt d' èxit..
ResponEliminaGràcies a tots pels comentaris!, aquest cap de setmana hem estat força entretinguts i no us puc contestar individualment, però ja sabeu que us ho agraeixo un per un!.La veritat és que un cop comences a fer invents amb la pasta de full ja no pares de pensar noves formes i farcits.Aquestes ulleres o palmeres en son una més i ben bona!Un petó a tots!
ResponEliminaAvui les he fet i han volat!!!!!!!
ResponElimina