Feia temps que volia fer hummus i em vaig decidir quan vaig veure'n la recepta al blog-La cuina de la Marta-.La Marta és una noia que he pogut coneixer a través d'algunes de les classes de Caprabo i de Bonpreu amb moltes ganes de fer i provar receptes, només cal veure al seu blog les fotografíes on normalment sempre hi surt ella "tastant" i gaudint del que ens presenta!. L'hummus és una pasta de cigrons condimentada que va molt bé per a fer un aperitiu o un àpat informal. És senzill de preparar i normalment agrada a tothom.
INGREDIENTS:
500 gr de cigrons
1 gra d'all
suc de mitja llimona
oli d'oliva
1 culleradeta d'oli de sèsam
pebre dolç vermell
sal
SOM-HI:
En un pot posem els cigrons i aboquem oli d'oliva fins a dos dits de cobrir-lo.
Afegim la resta d'ingredients i triturem.
Servim amb una mica de sèsam, un rajolí d'oli i empolvem una mica amb pebre vermell.
És una proposta ideal per un àpat informal, per anar picant i sucant fins acabar amb tot el plat!
ResponEliminaA casa també en fem de tant en tant d'hummus, ens agrada a tots MOLT! M'apunto la teva recepta per provar-la la propera vegada!
ResponEliminaNo n'he provat mai però amb lo senzill que és no estar malament guardar-ho a la carpeta de pendents.
ResponEliminaUna abraçada
M'encanta l'hummus, els que tenen Termomix a sobre el poden deixar tan fí com el tahiné. Jo no en tinc però tot i això m'encanta fer-lo :)
ResponEliminaJo la vaig fer una vegada i no em va sortir be...provaré de fer-la un cop mes...
ResponEliminaUna abraçada,
A que esta bo????
ResponEliminasi es que es una passada...i per un sopar rapid es ideal
una abraçada
Te molt bona pinta així amb torradetes esta boníssim.
ResponEliminapetonsM
Siiii, i picas, picas i picas..... t'ha quedat genial.
ResponEliminaMuas!
Jo també he pensat més d'una vegada que m'agradaria fer hummus.
ResponEliminaNo sabia que es fes així, amb uns passos senzills, així que em sembla perfecte!
gràcies per la recepta
Empezar y no parar,es buenísimoooooo nena..
ResponEliminaBesos
No l'he provat mai però em venen moltes ganes de provar-lo! Si els cigrons em xiflen.... m'imagino que no pararia d'anar agafant pessics...
ResponEliminapetonss
Nunca lo he probado...a ver cuando me decido,los ingredientes que lleva me gustan.
ResponEliminaBesets.
Molt bo!!!! ho he tastat, però no l'he fet mai a casa. Prenc nota de la recepta.
ResponEliminaPetonets
Mercè!
ResponEliminaT'ha quedat perfecte! I aquest sèsam per acompanyar queda molt bonic! M'alegro que hagis provat la meva recepta i t'hagi sortit! Ens veiem aviat (en una classe de cuina o una cursa!). A veure si t'animes amb el pollastre al curri. Ja has trobat la llet de coco?
Ptns!
NO LO HE HEHCO NUNCA, VIENDO LO FACIL QUE ES ME LO ANOTO. BESO DE ORQUIDEA59
ResponEliminaMercè,
ResponEliminaRàpid, senzill i deliciós. Això és molt important a la cuina i més quant tens un petit exercit que alimentar cada dia.
Petonets
Jo he provat l'humus i no m'ha agradat però ara que veig els ingredients no ho entenc, m'agraden tots!! Hauré de fer-ho jo, com el menjar de casa no hi ha res, oi?
ResponEliminaGemma,l'Albert es va endur un plat en una trobada informal i va volar,pica-pica-pica...
ResponEliminaAngels, l'haviem tastat als restaurants àrabs i ja ens havia agradat molt!
Guspires, atreveix-te, veuràs com n'està de bo!
Starbase,amb o sense termomix(jo no en tinc)és molt i molt bo!
Sonia, no pot quedar-te malament a la propera!
Neus, tú ho has dit!
Núria, amb torradetes, snacks...
Gemma,així mateix!
Laura, jo ho vaig veure tan clar al blog de la marta que ho havia de fer!
Silvia, tú ya lo sabes...
Acabatdefer, has de provar-ho!ja em diràs!
Mesilda, en un moment el tens!ja diràs.
Marylou, és tant ràpid que val la pena fer-lo !
Marta, encara no he buscat la llet...Ja veus, la teva recepta és bona de debò!, fins aviat!
Orquidea, t'agradarà!
Josep, ara t'escolto! ja tens raó ja!
Cristina, jaja, és curiós..., potser a la segona!
Ens encanta l'hummus!! També tenim la recepta penjada al bloc, és molt bon aperitiu... ara m'has fet venir ganes de fer-ne! ;)
ResponEliminaPetonets!
Sandra
Ens encanta també... poso el mateix que tu, però també una cullerada petita de comí, una
ResponEliminade sèsam torrat i julivert trinxat. I ho poso en un robot perquè quedi ben fi.
Jo tampoc he fet mai l’humus, mi haure de posar.
ResponEliminaPetons
Sandra, un cop el fas ja passa a ser un plat de la casa,oi?
ResponEliminaRicard, m'apunto això del julivert, el comí no que no m'agrada...
Sión, ja veuràs com us agrada!
mai l'he probat pero tinc ganes de fer-lo perquè ja fa dies que veig la recepta per alguns blogs, m'apunto la teva! gràcies!
ResponEliminaAquesta recepta si que va cap a la llista d'espera que tinc per fer.
ResponEliminaAra que estic fent coses noves i senzilles a la cuina, em va de perles.
Fins aviat