Quan veig aquests medallons a les pastisseries, fires... em vé una salivera!... total, que els havia de fer. A més a més aquests dies, entre els bombons de macadàmia de la Isabel,-la cuina de la isabel- els bombons de la judith,-la cuina de l'estany- i els de la carmen,-dulces bocados-, la xocolata m'ha cridat...He mirat bé les seves receptes i n'he agafat consells. Més endavant intentaré farcir-los com elles. Ara però volia fer-ne aquesta versió que tan bé queden per dur a casa uns amics o familiars,oi?
INGREDIENTS: (uns 5 medallons grans de cada tipus de xocolata, o 6-7 més petits)
150 gr de xocolata fondant negra
150 gr de xocolata amb llet
150 gr de xocolata blanca
fruits secs: festucs, ametlles, panses, nous...
unes gotes d'oli de gira-sol
SOM-HI:
Tenim preparats els fruits secs que voldrem emprar.
Untem amb els dits mullats amb oli de gira-sol els motlles que utilitzarem.
Fonem en un bol la xocolata negra al microones a mitja potencia uns segons. Ha de sortir mig fosa i l'acabem de fondre barrejant bé els bocins amb una cullera.(si ens passem de temps al microones es crema i ja no ens serveix).
Repartim la xocolata als motlles i hi anem posant els fruits secs.
Posem al congelador (o nevera) fins que quedi ferm. Desmotllem.
Fem el mateix amb les altres xocolates.
Mare meva... a mi la xocolata em perd!! T'han quedat fantàstics!
ResponEliminaPetons,
Sandra
t'han quedat preciosos, i són fàcils de fer, però un perill per als que no tenim autocontrol :)
ResponEliminaEm quedo els de xocolata blanca!
ResponEliminaSón uns bombonets ideals i em penso que aquest any estalviaré fent regals d'aquests, jejeje
Fins aviat guapa! ;)
Ep!!...
ResponEliminaMMMmmm... que bons... M'agrada moltíssim la xocolata i si es amb fruits secs molt millor.
M'emporto una medalla jaja.
M'encanten, jo també els faig i són vist i no vist.
ResponEliminaPetonets
Jo opino com en Manel... peligro peligro peligrooooo XDDD
ResponEliminaMolt guapos :)
Doncs t'han quedat de pastisseria!! Fan molt de goig! Jo em quedo amb els de xocolata amb llet tot i que no faria un lleig a cap, jij!!
ResponEliminaPetonets!!
Lucen divinos! y quedaron preciosos...
ResponEliminafeliz fin de semana,
besitos,
Jo!!! a estas horas ver esto es una lujuria, de buena gana me los comeria.Te han quedado muy bien
ResponEliminaBon cap de setmana
petons
miquel
¡qué deliciosos!, te han quedado fantásticos.
ResponEliminabesos
A mi també em criden molt l'atenció :)
ResponEliminaI ara que s'acosta Nadal, està molt bé començar a practicar amb receptes de bombons ;)
Quines postres m,és sencilles i tan bones...
ResponEliminaQuin tipus de motlle has fet servir???
un petonet
i disfruta moolt aquest cap de setmana
Que cosa mas buenaaa!!Te han quedado chulisimos,a mi reservame el de chocolate negro que voy....ñam,ñam!
ResponEliminaBesets.
Jo en vull uns quants de tots, t'han quedat de pastisseria!!!
ResponEliminaT'han quedat de luxe!
ResponEliminaMuas!
Rico, rico y que buena presentación.
ResponEliminaMe encaaaaanta el chocolate.
Un saludo y buen finde.
Mercèeeeeee!!! Que he de vigilar amb el sucre, i amb les teves receptes no puuuuuuuccccccccccccccccccccccc!!!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
QUIMA
Jo me'n demano un de xocolata fondant!! (el de xocolata blanca el deixo per l'Ona).
ResponEliminaUna abraçada
Quin perill!!!!! estàn boníssims!!!! i t'han quedat preciosos!! jo els faig i volen... ara m'he de portar be i no els puc fer!
ResponEliminaPetonets
A TOTS:com podeu veure és ben senzill, de fet és fondre la xocolata per reconvertir-la en la forma que volem i afegint els fruits que volem.Ho faré també amb fruita dessecada per sobre... Aquests Nadals ja tinc un detall per oferir als amics en bossetes boniques o safates.Animeu-vos a fer-los!.Gràcies a tots pels vostres comentaris tan encoratjadors!
ResponEliminaMercè, en faré per Nadal, jo sempre m'havia pensat que era tan difícil de fer i pel que veig només cal fondre la xocolata i ja està!!
ResponElimina