Voleu tenir part d'un sopar de forma fàcil i que a la canalla (i als grans) els agradarà segur?, doncs mireu aquests bunyols si en són de senzills!
INGREDIENTS:
400 gr aprox. de patata (una grossa o 2 mitjanes)
4 cullerades grosses de farina
1 ou
1 ceba
sal,orenga,oli
SOM-HI:
Bullim la patata en aigua fins que estigui tova.
Ratllem la ceba tendra amb un ratllador groixut.
Barregem en un bol la patata xafada o ratllada amb la ceba, afegim l'ou batut, la sal, l'orenga i finalment la farina a poc a poc i remenant perquè vagi lligant tot plegat.
En una paella amb oli calent anem fent els bunyols posant cullerades de la massa i deixant qie es dauri per una banda abans de girar-lo i fer-lo per l'altra.
Reservem sobre paper absorvent i llestos!, millor si els fem i els mengem calentons!
Doncs si, fàcils, resutons i segur que agradan a tothom.
ResponEliminaMuas!
Bona idea!!!! Ho provaré!!!!UNa abraçada!
ResponEliminaBo, bonic i barat, què més podem demanar? No conec ningú a quin no agradin uns bunyols com aquests :)
ResponEliminaSegur, segur que ens agraden!
ResponEliminaPetonets
Buenisimos!!Reservame una docenita que voy!
ResponEliminaBesets.
De petit en feia de tant en tant bunyolets com aquests... :D
ResponEliminaQuins temps tan macos!!
Mmmm... amb tot el que sigui combinació patata i ceba a mi em guanyes el cor! Aquesta me l'apunto per sopar un d'aquests dies!
ResponEliminaPetonets!
Sandra
Que rica y sencilla receta, un beso.
ResponEliminauna receta sensilla i bona
ResponEliminaOYE, QUE SENCILLOS BUÑUELOS. Y SE VEN RICOS, RICOS. BESO DE ORQUIDEA59. CONSTE QUE ME HE QUEDADO CON LA RECETA.
ResponEliminaQins bunyols!! segur que has de repetir paellada cada cop que els fas....
ResponEliminauna abraçada
Gemma, ja veuràs si són bons!
ResponEliminaSusanna i Juan, a veure si em dieu què tal!
Gemma, exacte, a més a més barat!
Marylou,segur!
Mesilda, te paso mi diección?...
Webmasterponamar,no puc contactar amb tú!,però moltes gràcies pel comentari,els records de la cuina de petit sempre són bons..oi?
Fogons, si nois, patata i ceba no cal gaire més!
Capisi, Mercè, tal i com ho dieu,senzill i bo!
Orquidea, a veure quan la fas i m'expliques!
St Hilari,doncs la veritat és que faig curt!
Aquestes propostes són estupendes per a moments on vols gaudir, no complicarte i si a sobre tens criatures a prop... són un èxit segur!!
ResponEliminaQuins bunyols més gustosos!!!
ResponEliminaper una guarnició fantastic
un petonet
Mercè,
ResponEliminaEls bunyols, es un d'aquells plats que em recorden la infantessa. Suposo que les nenes s'ho van passar de conya. I els més grans segur que també.
Petonets
Starbase, tú ho has dit, si vols anar segur i ràpit,aquesta és bona!
ResponEliminaNeus,està bé això de pensar-ho com a guarnició!
Josep, és curiós que també a la cuina hi hagi coses que ens transportin en el temps,oi?
Llàstima que a aquesta hora ja hem sopat i paït, però demà em sembla que ja sé què hi haurà per sopar... o per dinar!
ResponEliminaFantàstics per acompanyar segons quins plats de carn
ResponEliminaPetons
Segur que als meus fills els hi agradarà molt!
ResponEliminaAngels,ja em diràs!
ResponEliminasión,molt bona idea com a acompanyament!
Cristina, a les meves els funciona!
Copiada , feta i ens ha agradat molt!!!!
ResponEliminaJa tens l'enllaç al Del Blog al Plat de juny!!!
http://nototsonpostres.blogspot.com.es/2015/06/bunyols-de-patata.html
Espero que t'agradi la meva versió
PTNTS
Dolça