mousse de coco

mousse de coco

dimecres, 18 d’agost del 2010

COCA DE PERES I ALBERCOCS






En aquesta ocasió vaig fer una variació de la coca de poma i vaig posar-hi bocins de pera i d'albercoc. Com que tenia 2 compromisos vaig repartir la massa en aquests dos motlles de paper que vénen a La Industrial Bolsera. Val a dir, que tot i que moltes de les coses que s'hi troven també les pots trobar a botigues molt més econòmiques, també és veritat que hi ha una oferta en motlles de tot tipus de paper (muffins, motlles amb formes de cor,estel,corona...)de totes les mides, plates rectangulars, rodones, quadrades, amb mantellet, de plàstic, brotxetes, decoracions per copes, articles per presentacions de festa d'utilitzar i tirar....que et fan caure al parany... La coca va agradar molt, però per al meu gust, vaig posar els bocins de fruita massa grans i van baixar al fons...Els motlles van anar molt bé, però cal vigilar no es cremi del cul!



INGREDIENTS:

3 ous

3oo gr de farina

225 de sucre

1 iogurt

un raig de llet

1 sobre de llevat

la ratlladura d'una llimona

1 pera grossa

5, 6 albercocs


SOM_HI:
Pelem i tallem a dauets la pera i netegem i tallem els albercocs. Reservem.

En un bol barregem el iogurt, la llet, els rovells dels ous, el sucre i la ratlladura de llimona. Mica en mica afegim tamisades, la farina i el llevat. Quan la massa és lligada hi afegim les clares muntades poc a poc. Finalment hi incorporem la fruita amb dolcesa i aboquem als motlles que prèviament haurem engreixat lleugerament amb un xic de mantega. Enfornem a 180º uns 30 minuts per dalt i per abaix, però ja sabeu que el forn cadascú es coneix el seu!

12 comentaris:

  1. Mol bé Mercè:
    Em sembla bona idea, fer la coca amb diferents fruites, que no son les tradicionals.
    Ho provaré
    Fins aviat

    ResponElimina
  2. Quina pinta més bona!

    aquesta coca deu ser boníssima.

    em guardo la recepta :)

    ResponElimina
  3. Caram! T'han quedat espectaculars... A més, aquests motles són molt pràctics, no trobes?

    Intentaré cercar alguna cosa semblant per Mallorca!

    Per cert, saps res del llibre de receptes de Bonpreu?

    Una besada!

    ResponElimina
  4. Aquí un servidor i la meva germana que ho està llegint també opinem que t'han quedat escandalosament atractius...es veuen molt sucosos i tendres....hummmmm

    :)

    ResponElimina
  5. T'han quedat molt maques i molt esponjoses!!!
    i amb aquest són coques de festa!!
    Petonets

    ResponElimina
  6. Tenen molt bona pinta! Segur que estan boníssimes! Espero que hagi anat bé per la garrotxa! Ens veiem a la tornada a alguna classe!

    Per cert on està La Industrial Bolsera, es que a mi totes aquestes pijades de motlles i coses d'aperitiu i tal m'encanten!!!

    Petons!

    ResponElimina
  7. Isabel, la pera m'agrada molt per a postres, no ens hem de quedar sempre amb la poma,oi?

    Laura, doncs és ben fàcil!

    Xavi, aquests motlles són fàcils d'usar, i baratets tenint en compte que es llencen. En tant al llibre de Bonpreu em van dir al súper quan vaig recollir el regal, que encara no el tenien llest, que creuen que ara al setembre el tindran i que en tot cas, no ens preocupem que ens avisaran.Quan m'ho diguin t'ho faig saber!

    Starbase i xermaneta, gràcies pel comentari!, la veritat és que van quedar amb molt bona pinta...tot i la fruita al fooooons de la coca.

    Marylou, gràcies guapa!

    Marta, la Industrial Bolsera a Barna té varies cases, jo vaig sempre al C. Xuclà 15 (la rambla),però també està al paral.lel 115,i a Francesc Macià 105. A Vilanova al C.Argentona 8.
    UNA ABRAÇADA, JRONYA-QUE-JRONYA!

    ResponElimina
  8. Ostres, em pensava, al veure la foto, que eren panettones i ens has transportat al nadal!!! hahaha, llavors hem vist que no, que son unes coques fantàstiques plenes de saborosa fruita. Enhorabona.

    ResponElimina
  9. Los bizcochos con frutas son los que mas me gustan,son tan jugosos....los moldes chulisimos,por a qui no encuentro,todos son blancos del tamaño de magdalenas.
    Besets.

    ResponElimina
  10. Vermells, je,je, encara no he fet panetonne, però m'acabeu de donar una idea, millor dit, un repte!Si ho aconsegueixo amb un mínim de dignitat...us en faig "padrinos"!Bon Nadal!je,je.

    ResponElimina
  11. Ahora entiendo tu comentario,,,,jejeje...pues hala a por el reto,un panetone....no es difícil,solo haqy que tener paciencia...me encanta tus cocas,con unos buenos trozos de fruta,para mí mejor....gracias por poner donde venden los moldes,hacía años que los buscaba y al final los encontrén en bonfoc y van geniales...ya tengo otra salida mas para hacer jejejeUN BEOTE mercé ;))

    ResponElimina
  12. Quina passada, noia! Es veu súperesponjós, ja hi clavaria les dents! I els motllos, guapíssims!

    ResponElimina